lauantai 24. lokakuuta 2015

This is not a lifestyle blog


Vaikka olisi iso määrä kaikkea kivaa teille esitellä niin pakko on ottaa yksi pikkuinen lifestyle postaus pitkästä aikaa. Nimittäin, parisuhde on aika haastavaa näin kun lapsetkin on kuvioissa mukana. Herkästi unohtaa sen toisen. Meillä on ollut kiivas tahti opinnoissa nyt ja paljon ei ole tullut omaa suhdettaan hoidettua. Siksipä eilen varastimme muutaman tunnin toisillemme. Ei näissä paljon tarvita ja jokaisella on omat tapansa mutta me menimme syömään. Vain me kaksi. Se pienikin hetki riittää muuttamaan suhteen suuntaa. Iltaa jatkettiinkin sitten meille parhaaseen tapaan eli syöden ja nauttien.
Ja kuvat tässä postauksessa....Ne ovat harjoituskuvia eiliseltä. Uusi kamera enkä osaa käyttää sitä. Ja näette myös mitä se on kun elää naisen kanssa jonka pitää tunkea kaikkea täysin typerää nettiin. Mutta laitan kyllä loppuun yhden pikaisen ja hullun tuunauksen jonka oma rakas pieni Härdellini halusi...Löysin nimittäin Kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä jonkin lasten vanhan villapaidan hihat ja niistäpä halusi sitten pikku herra, talon herra kotisukkaset. Ne onkin maailman helpoin juttu tehdä, eli ompelet vain kaarevasti toisen pään kiinni hihasta ja sukkaset ovat siinä. Pikkuisen ovat isot mutta ei tuo haittaa tahtia, ne ovat lämpimät ja pehmeät.


Tämmöstä se sitten on...ja kuvasin kastematoa. Minä mieheni silmin siis. Ja on todella harvinaista, että minulla ei ole nyt mitään itse tehtyä päälläni. Kierrätettyä on kyllä farkut sekä laukku.


Mukavaa lauantaita

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hihi...Tämä on kyllä välillä niin hullua touhua kuin olla ja voi :D

   Poista
 2. Kivat kuvat.Tärkeää onkin välillä päästä ihan kaksisteen jonnekin.,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Muutoin sitä unohtaa toisen...

   Poista
 3. ♥kivat kuvat! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mä myös aika usein peräänkuulutan tota parisuhdeaikaa, se on tärkeetä <3 Ihan pienikin irtiotto lapsiperhearjesta antaa paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Se lataa hiukan akkuja ja lähentää aikuisia :)

   Poista
 5. Pienikin hetki kahdestaan antaa paljon jaksamista arjen keskellä! Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin totta. Ne pikku jutut...niistä tulee isoja.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!