tiistai 13. lokakuuta 2015

Syksyn ihanat värit


Oma värimaailmani on hyvin syksyinen vaikka syksy ihminen en ole, niin pukeudun syksyn väreihin. Punatukkaisena ja valkea ihoisena murretut värit sopivat minulle kaikkein parhaiten. Löytyi siis jälleen yksi hyvä asia syksyssä. Värit. Lempivärini vielä tästä väriskaalasta ovat terra ja sinapinkeltainen. Olikin niin mahtava fiilis kun löysin tilkkulaatikosta palan vakosamettia joka oli väriltään terraa. Sain siitä palasesta juuri ja juuri itselleni hamosen. Tällä kertaa kaava on otettu aivan suoraan SK 4/2008 lehdestä.

Koska olen hiukan hömelö nainen niin tuunaan aina jotakin hyvin hupsua itselleni. Miehelläni on aina hauskaa kun laitan päähäni jonkin hölmön hatun tai hullunkuriset housut jalkaani. Nyt miestäni hauskutti basekrini, johon oli ilmestyneet korvat. Mielestäni tämä nyt ei ole niin hupsu ollenkaan. Vai mitä te sanotte?

Asustani ei löydy tällä kertaa muuta Kierrätyskeskuksesta löytämääni muuta kuin tuo baskeri. Itse viihdyn asussani ja mieheni oli oikeassa, että hattuni saa aikaan ihmettelyjä. Eikä hattuni nyt niin ihmeellinen ole. Mutta lemppareita se nyt on kuitenkin.Ihanaa tiistaita kaikille


10 kommenttia:

 1. Ihania värejä ja kuvia ja aika kiva tuo baskeri;sopiikin sulle niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtavat värit ja ihana auringon paiste kun oltiin kuvaamassa nuo :)

   Poista
 2. Ihanaa, miten hauska baskeri! Se on niin kiva

  VastaaPoista
 3. Korvat on mageet. Itse oon etsinyt baskeria ihan kaupasta mutten oo löytänyt – löytyisiköhän kirpparilta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kierrätyskeskuksessa on todella useasti baskereita.

   Poista
 4. Baskeri on kyllä tyylikäs myös korvilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tullut ihan uusi baskerivillistys.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!