lauantai 10. lokakuuta 2015

Pukeudun hattaraan
Minun on nyt ihan pakko sanoa tästä syksystä, että se on todella kaunis. Suhteellisen lämmintä ja aurinkoista, silti ruska valtaa luonnon. Ei ole aikoihin ollutkaan näin kaunista syksyä. Ehkä ne kamalat myrskyt ovat vasta tuloillaan mutta nyt pitää kyllä nauttia ihan kunnolla näistä ihanista keleistä. Neuleet ovat tulleet kuitenkin tässä syksyn aikana arvoon korvaamattomaan, sillä sellainen syksy on paras kun voi pukeutua paksuun neuleeseen kuin takkiin. Olen niin neule hullu ihminen.

Minun hattarani neuloin Moda 8/2014 malli 28 apuna käyttäen. Ihan suoraan mallista en ottanut, jätin asioita pois ja muutin mieleisekseni mutta suuri apu tuosta mallista oli kuitenkin. Kyseinen lanka on aivan mahtava ja siitä olen aikanani tehnyt sukatkin. Todella lämmintä vaikka onkin ohutta mohairmaista lankaa.

Kuvassa oleva panta on tehty vanhasta neuleesta. Neuleesta on tulossa myöhemmin muutakin mutta tuohon paitaan oli saatava jotakin ja pipo ei nyt ollut sellainen minkä halusin mutta panta toimii oikein hyvin. Lämmittää mukavasti juuri tälläisella kelillä hyvin. Pannan voi tehdä vaikka näillä ohjeilla.

Lanka: Cevec Delano

Oikein ihanaa lauantaita

12 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!