keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Netistä bongattu lehtikaalipiirakka


Nyt syksyn tullen haluaa nauttia niin olostaan lämpimässä kodissaan, herkutellen vaikka erilaisilla piirakoilla. Hiukan tuhdimmat täytteet vain piirakkaan, lasi viiniä viereen ja olla vain. Olen sellainen karhu, haluan nukkua läpi kylmän talven. Siksi tämä tankkaus syksyllä toimii meikäläiselle enemmän kuin hyvin. Näistä piirakoista tulikin yllättäen todellinen hitti ja kuusi pikkuista piirakkaa oli aivan liian vähän. Mutta onneksi näitä voi kokkailla toiste uudelleen.


Meillä oli tässä jälleen hävikkipäivä ja pienen netti surffailun jälkeen löysin erittäin herkullisen Suolaista ja hunajaa- blogin lehtikaalipiirakan- reseptin. Muokkasin reseptiä vain vähän sillä hävikkipäivänä laitetaan sitä täytettä mitä sattuu olemaan, niin tavallisen pekonin tilalla oli kalkkunapekonia ja lisä mausteena oli Aurajuustoa. Muutoin oli sama resepti. Ja näitä piiraita tullaan meillä testailemaan eri täyttein myöhemmin.


Kertokaahan minulle teidän hävikki/jämäpäivien super herkut. Vietättekö erikseen hävikki/jämäpäivää?


Herkullista päivää kaikille

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvältä! Hävikkipäivän vietto kuulostaa hyvälle. Pakastimessa odottaa useampi eri taikina, jonka voisi kyllä käyttää alta pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, niistä vain herkulliset piiraat ja muut vain pöytään..

   Poista
 2. Nam nam,onpa herkullisen näköiset piirakat:)

  VastaaPoista
 3. ♥nams, just oikeaa syksyn viettoa!

  VastaaPoista
 4. Meillä lämmitetään lounaaksi edellisillan tähteet, täydennetään tarvittaessa jollain nopealla konstilla. Maatilalla kun eletään niin kotona syödään lounaat ja illalliset, illallinen on päivän pääateria. Hyvän näköinen piiras :-p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on myös mahtava tapa vähentää ruokahävikkiä :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!