perjantai 16. lokakuuta 2015

Moi, olen Härdelli Bärdelli


Sanoin tuolle Homsulan Hemssulle, että nyt tarvittaisiin lämmikettä. Ulkona jäätyy karvatkin pystyyn. Viskasin rikkinäisen paidan Hemsulle ja sanoin, että alas puuhata ja tee taikasi, mulla on vilu. Sillä aikaa minä vimpula, jätkän pimpula päätin seikkailla kalliolla kummallisella. Kiipeilin puissa ja juoksin mättäillä. Ihan niin kuin kunnon jäbändeeruksen kuuluukin ja silloin kuului viuh ja vauh ja kohta olikin lämmikettä yllä ja päällä ja ja nyt laitetaan laukaksi, koitahan Hemsu saada kuvat otettua, mä meen nyt.


Kengän alta kuuluu ritinää ja ratinaa, nyt alkaa hiukan pelottaa. Peltohiirikö se siellä loikkii vai zombitko ne kohta hyökkää kohti...Nyt äkkiä pakoon kummaa ääntä, pelottava voi maailma olla varsinkin jos koppakuoriainen on. Kukas sitä koppista suojelee kun jättiläinen tallustelee, ihan vierestä juoksee ja pikkuinen koppis ihan kellahtaa kumoon. Hemsu, voitko auttaa koppista pientä?


Metsän pieni soturi jatkaa pinkomistaan, on hän suuren suuri jätti, lentävä pöllönen töllö. Viirulainen hääryläinen. Mutta joka ilta kun Härdelli Bärdelli uneen nukahtaa on hän kaunein päällä maan. Unessa soturiksi muuttuu ja pelastaa tytöt kaikki joita peloittava noita vainoaa.

Nyt loppui Härdelli Bärdelli postaus ja toivotamme kaikille 
Ihanaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ♡ Niin kuvat, tarina kuin myssy ja säärystimetkin =) Mukavaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
 2. Mahtava pipo ja säärystimet. Postaus sai hymyn huulille, ihanan iloista meininkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kaveri on vähän tuollainen velmu ja saa ihmiset aina nauramaan...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!