maanantai 12. lokakuuta 2015

Kun mitään en halua heittää pois

Joskus meillä kasvaa pikkutilkkujen vuori aivan liian suureksi. Yleensä nuo vuoret tungen koristetyynyjen sisään mutta nyt ei ole hetkeen tulossa tyynyjä tähän huusholliin niin tällainen jätekasa kasvaa vain. Kävin hiukan penkomaan kasaa ja kuinka ollakkaan löysin muutamia juttuja joista teinkin sitten jotakin ihan muuta. Kasasta löytyi kassitöistä ylijäänyt pätkä, joka muokkautui pikkuiseksi pussukaksi. Vetoketju on purettu farkuista irti. Näin näiden farkkutöiden hävikki on 0, vielä nimittäin tulee pari työtä näistä farkuista. Aikasemmat työt voit käydä katsomassa täältä ja täältä.Rusetti

1. Leikkaa kaksinkertaisesta kankaasta 13cm x 7cm (sis. saumanvarat)
Ompele tämä oikeat puolet vastakkain pussiksi, jätä pieni kääntöaukko. Käännä työ ja ompele käsin kääntöaukko kiinni.
2. Leikkaa 5cm x 4cm ja ompele kappale oikeat puolet vastakkain pitkiltä sivuilta yhteen. Käännä kappale oikein päin. Kiinnitä kappale nätisti rusettiosan keskelle. Kiinnitä taakse hakaneula.

Rusetin voi laittaa vaikka paitaa koristamaan tai pussukkaan tai mihin nyt ikinä tahtoo. Trikoosta saa myös ihan kivoja rusetteja joita voi ommella suoraan trikoovaatteisiin. Itse pidän eniten irroitettavista koristeista niin niitä voi liikutella ja kiinnittää moniin juttuihin.


Mukavaa viikkoa kaikille

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva pussukka! :) Farkku on niin monikäyttöinen ja ajaton kangas, toimii!

  ps. blogissani on sinulle haaste

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on aivan loistava juttu. Olen niin valtavan huono haasteissa tällä hetkellä. Lähes kaikki haasteet on unohtuneet jonnekkin...Tulen katsomaan.

   Poista
 2. Nätti pussi. Rusetit on kivoja yksityiskohtia, pienellä vaivalla lisää ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En aikaisemmin niin ole välittänyt ruseteista mutta ehkä mulle tulee tästä nyt pikkuinen villitys...Ehkä :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!