sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Jos kukaan ei tule synttäreille

Blogin luonteesta poiketen haluan kertoa teille asiasta mikä on somessa ollut esillä jo jonkin aikaa, nimittäin kaverisynttärit. Nykyisin enemmissä määrin on somessa tullut esille se, että on kutsuttu kavereita synttäreille ja sitten käykin niin, että kukaan ei tule. Mitä sitten tehdään? Koitetaan löytää vaihtoehto.

Näin teki myös eräs äiti, jonka pojan synttäreille ei ollutkaan kutsutut päässeet tulemaan. Äiti kysyikin yhdessä fb- ryhmässä, että mitä kivaa keksisi, ettei pettymys olisi musertava. Ja mitä tapahtui? Joukko isiä ja äitejä lapsineen halusi ehdottomasti järjestää pienelle pojalle odotetut synttärit. Mutta sen lisäksi koko porukkaa odotti yllätys. Nimittäin päästiin nauttimaan Espoon Bluesin ja TPS:n peliä VIP tiloissa, ruokineen ja juomineen, tämän meille tarjosi Kajo, Espoon Blues&Resten. Ja pieni synttärisankari sai vielä yllätyksiä Bluessilta. Tätä synttäriä emme kukaan koskaan tule unohtamaan. Mahtavat olivat bileet ja tunnelma oli katossa koko ajan. 

Kiitos synttärisankarille, joka jaksoi hienosti koko pitkän päivän. Kiitos hänen vanhemmilleen kun uskalsivat ottaa vastaan täysin tuntemattomia ihmisiä kotiinsa. Kiitos Espoon Bluesille, joka järjesti mahtavan tapahtuman kaikille meille. Vau!!

Toppini tein kovassa kiireessä lauantai aamuna ja tästä topista tulee ohjetta ja kuvaa lisää myöhemmin. Nyt on vain synttärit mielessä.
Mahtavat tilat, hyvä ruoka ja jos oikein mieli olisi tehnyt niin saunaankin olisi voinut mennä katsomaan peliä.

Ja sunnuntai aamuna on ihana istahtaa paikalleen ja syödä kuunnellen pienen pojan tarinaa lauantai päivän tapahtumista.

Tätä päivää tullaan muistamaan kauan ja kuvia katsellaan niin, että ne kuluu. Ei hevillä nämä unohdu. Mikään ei tunnu niin mahtavalle kuin tuoda hyvää mieltä lapselle. Nautinnollista päivää kaikille!!

16 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä meillekkin kokemuksena aika mahtava juttu. Eikä päivänsankari ollut yhtään ihmeissään siitä, että vieraat olivat tuntemattomia.

   Poista
 2. Uskomatonta ja ihanaa että joku keksii tälläistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika itsestään selvää, että synttärit järjestetään sitten vaikka tuntemattomien toimesta. Tärkeintä oli sankarin hymy.

   Poista
 3. Kurjaa lapsen kannalta ettei kaverit joko tule tai pääse. Mutta tosi hieno homma että sai nuin hienon synttäripäivän,varmasti ikimuistettava! Onnittelut minultakin pikkumiehelle jos näin saa sanoa 😊

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat synttärit synttärisankari saikin lopulta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat kyllä mahtavat juhlat. Ihana perhe ja aivan ihanan suloinen oli pikkuinen päivänsankari :)

   Poista
 5. Ikimuistoinen päivä synttärisankarille sekä monelle muullekin:) maailmasta löytyy kyllä ihania ihmisiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paljon kamalaa saa lukea lehdistä ja varsinkin some on muutamien mielenhäiriöisten leikkikenttä niin mikään ei ole niin ihanaa kuin tuoda hiukan iloa ja onnea kaiken kamaluuden keskelle.

   Poista
 6. ♥oi miten ihanaa!♥paljon onnea Sankarille♥

  VastaaPoista
 7. Minä sitten liikutuin kyyneliin saakka, ihanat synttärit teidän pojalle järkätty! On se vaan hienoa, että ihmiset vielä haluavat tehdä hyvää <3. Onnea pojalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siis ollut meidän poika vaan meidän poika oli yksi tuntemattomista vieraista. Mutta välitän onnittelut oikeaan osoitteeseen :)

   Poista
 8. Ihana - liikuttava.
  (täällä on myös kokemus, kun ketään paikalle ei kutsutuista tullutkaan.. Pyyntö oli, että ilmoittaa, jos ei pääse tulemaan.. 8 kutsutusta 2 ilmoitti, ettei pääse tulemaan.. Kyllä oli suuri pettymys, kun kukaan ei tullutkaan.. Koulussakin puhuneet, että on tulossa jne.. Onneksi pystyimme sukulaisia informoimaan, että meille voi tulla jo aikaisemmin.. )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :( Todella ikävää. Feissarissa on nyt ryhmä nimeltään: Kaverisynttärit lapselle ja tarkoituksena on juuri tällaisten juttujen järjestely jos vieraita ei ole tulossa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!