perjantai 30. lokakuuta 2015

Härdellin oma tyyli

Meillä on kaikilla lapsilla ollut pienestä pitäen omat vahvat mielipiteet miten pukeutua. Mutta nyt kun Härdelli on jo kuusi vuotias, niin tyyli alkaa todella muodostua ja alkaa ymmärtämään vuodenaikoja ja siihen sopivaa pukeutumista. On aika turhaa mennä vaateostoksille ilman poikaa, sillä joka kerta tulee hankittua liikaa oman maun mukaisia vaatteita, joita poika ei sitten välttämättä halua päälleen. Tämä taas ei tarkoita sitä, että hän määräisi täysin meitä täällä ja pukisi päälleen mitä sattuu. Tänään esittelen hänen lempi vatetustaan joka onkin teille jo tuttu aikasemmasta postauksesta mutta tällä kertaa hän halusi jälleen uutta lämmikettä itselleen. Veikan vanha pieneksi jäänyt paita oli tähän hommaan hänen mielestään hyvä. Ja äiti kiltti ompelee. Poika siis halusi asuunsa tuubihuivin sekä hiippapipon.
Olen aikaisemminkin puhunut poikieni tyylistä ja vaatekokeiluista ja kuvissa oleva turkisjakku on myös täällä blogissani jo aikaisemmin esitelty. Olen sellainen äiti joka antaa kokeilla ihan estottomasti vaatteita ja etsiä sitä omaa juttua vaikka läpi elämän. Teen sitä itsekkin. Koska pidän pukeutumista leikkinä ja hauskutteluna niin se on helppo antaa lapsen itse puuhata vaatteiden parissa.
Saatte nyt itse päättää onko pojan asu hyvä vai huono. Minä pidän hänen valinnastaan.


Tuubihuivi on tehty trikookaulurin ohjeella, laitoin vain hiukan enemmän väljyyttä koska neule venyi huonosti.
Hiippapipon tein vain mittaamalla päänympäryksen. Ja koska neule venyy huonosti niin tein ihan mitan mukaan ilman kavennuksia. Pipoa kun voi sovitella ja mallailla jos tuleekin iso. Tupsu on tehty langanjämästä. (farkun värinen 7-veljestä)
Mahtavaa viikonloppua!!

8 kommenttia:

 1. Ihanat ja iloiset kuvat. On miehellä upea tyyli. Ilman muuta olet oikeassa, että jokainen on itsensä näköinen ja osaa itse valita tyylin, joka sopii parhaiten. Ihana tuo turkisjakku ja todella upeasti sopii asusteet takkiin. Olet sinä vaan pieni velho tekemään kaikkea kivaa.

  Mukavaa Halloweenia teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kaiken tarvitse olla vakavaa, pukeutuminen on hauskaa puuhaa. Välillä on kolme hattuakin kaverilla päällekkäin kun ei osaa valita niin laittaa kaikki :D

   Poista
 2. Aivan loistava asuvalinta, niin ihana koko poika <3 :D Ja näkee selvästi keltä on napannut tuon ihanan poseeraustaidon :D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Härdelli kyllä useasti antaa mulle ohjeita miten saa hyviä kuvia mutta mä näytän lähinnä pölöltä toisin on Härdelli jonka kuvat eivät koskaan epäonnistu...

   Poista
 3. Suloinen pikkumies:) Ja Härdelli onnekas kun äiti taikoo hänelle vaatteita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Härdelli on kyllä niin mainio kaveri :)

   Poista
 4. Mahtava tyyli ja upea poika! Kyllä lapsetkin jo osaavat ja saavat minun mielestä valita vaatteitaan ja kokeilla eri tyylejä. Meilläkin on pojalla selkeä näkemys siitä, mitä haluaa päällensä laittaa. Viimeksi sunnuntaina eräisiin juhliin lähtiessä valitsi vaatteet itse ja peilin edestä kuului: näyttääpä tosi hyvältä, vaikka itse sanonkin :). Aina ei minun ja pojan vaatemaku mene ihan yksiin, mutta pääasia on, että lapsi viihtyy vaatteessa vaikken minä siitä niin tykkäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri ja näin lapselle myös kasvaa hyvä itsetunto kun saa etsiä omaa tyyliään ja itseään.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!