sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ajassa taaksepäin

Nyt tässä välissä on pakko hypätä ajassa hiukan takaperin nurinperin, sillä tuolta blogini uumenista löytyy toppi jonka tein kovassa kiireessä itselleni mutta sitä kun ei sitten kyseisessä postauksessa esitelty lainkaan. Tein siis erään pojan synttäreille kiireessä uuden topin koska kaapissa ei taaskaan ollut mitään kivaa päälle. Housut ja neule taas olin löytänyt kierrätyskeskuksen ilmaispisteeltä ja vielä ainakaan ei ne muuta muotoaan millään tavoin. Ken tietää jos joskus.


Asiaan. Kaivoin miesten paidan lumppulaatikosta ja ihan ensin leikkasin hihat pois. Sen jälkeen puin paidan päälleni nurinpäin ja tein merkit miten leikkaan kynällä. Näin sain hyvin tehtyä merkit A-linjaiseen paitaan. Leikkasin seuraavaksi kaula-aukon sekä viistotin sivuista. Leikkasin myös helman lyhyeksi. Ompelin kaula-aukkoon ja hihansuihin kapean nauhan ja käänsin nurjalle. Etuosasta tuli nyt takaosa. Helmaan rypytin palan verhoa. Työ vaatii hiukan fiksailuja ja mitä isompi on miesten paita sen enemmän siinä on materiaalia työstettävänä ja saa paremman siitä. Omani oli hivenen turhan kapea mutta hyvä siitä tuli. 


Takaa

Edestä


Nautinnollista sunnuntaita

6 kommenttia:

 1. Kiitos ihanasta lorvikaffeehetkestä! Luin vanhempia postauksiasi tässä samalla kahvista nautiskellen. Mukavia hetkiä, ihania kuvia ja hyviä ideoita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä ja mukava nähdä sinua pitkästä aikaa <3

   Poista
 2. Arvostan ihan suunnattomasti tuollaista kekseliäisyyttä ja kierrätysideoiden toteuttamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein paljon kiitoksia. Tuunaus on ihan oma maailmansa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!