keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tylsyyksien paita

Joskus minulle käy niin, että tylsistyn..ihan vain tylsistyn, minulla ei ole suuntaa tai ideaa mitä haluaisin tehdä tai ei ylipäänsä edes ole edes sellaista fiilistä, että pitäisi ommella mitään. Sellainen hetki oli eilen aamulla. Lumppukasasta pilkotti sini-valkoraidallinen t-paita ja tylsyyden tappaminen lähti siitä. Mitään valtavia muutoksia en paitaan tehnyt.


Tarvikkeet:

- t-paita
- jokin vanha merkki
- sakset

Ensin leikkasin t-paidan helman hiukan taskun alapuolelta pois. Tämän jälkeen sovitin paitaa päälle ja merkitsin miten paljon kavennan paitaa vartalonmyötäiseksi. Ompelin sivusaumat uuteen kohtaan ja sen jälkeen rypytin helmaosan. Ompelin helman kiinni paidan yläosaan. Ompelin käsin merkin taskuun.Mukavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. Tykkään paidan uudesta mallista. Aika pienellä muutoksella sitä tosiaan saa ihan toisennäköistä aikaiseksi. Kunpa minullekin ilmaantuisi joku tylsyydenpoistava ompeluidea... Ai niin, löysinhän eilen kirpparin ilmaiskorista pienen posliiniesineen, jossa oli kuppimainen osuus. Siitä ajattelin jotain neulatyynyä vaikka, mutta saa nähdä koska se huvittaa tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on näitä projekteja vaikka kuinka. Aika taas on minulla sen verran rajallinen tällä hetkellä, että ei ole ollut aikaa juurikaan toteuttaa keksintöjään.

   Poista
 2. Pieni muutos ja valtava parannus! Hieno idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä aina tarvita isoja muutoksia. Kiitos :)

   Poista
 3. Tulipas kiva paita pienellä muutoksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei sitä aina tarvitse hajoittaa koko paitaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!