tiistai 8. syyskuuta 2015

Sisustetaan jälleen kierrättämällä

Mutta nyt puhun vain pienistä jtutuista, en huonekaluista. Niitä meille ei tarvita enää yhtään enempää. Meillä on kaikki mietitty niin, että sisustus olisi mahdollisimman kirjavaa ja sekalaista. Kunnon kirpparityyliä, joka suhteessa. Runsasta ja boohemia. Tämän vuoksi on helppo tehdä kaikenlaista pientä kierrättämällä. Tänään tarvitaan puuvillaneule, kahdet farkut sekä kassillinen leikkuu-ja ompelujätettä. Ja ei muuta kuin ompelemaan... Näin sain arkkuni päälle mukavan miettimispaikan, jossa voin rauhassa siemailla kupin kahvia ja suunnitella uusia hullutuksia.


Leikkaa puuvillaneule kainaloiden alta poikki (säästä hihat), leikkaa sivusaumoista muotoonsa. Leikkaa farkut susaumaoista auki. Leikkaa farkunlahkeista samankokoiset ja malliset kappaleet. Tukitikkaa puuvillaneule toiseen lahkeeseen. Ompele sen jälkeen toisen lahkeen kanssa pussiksi.
Täytä leikkuu-ja omelujätteellä.
Tee toinen tyyny samoin. Paidan hihoista saa hyvin kotitossukat, joiden pohjat tehdään farkusta. 


Mukavaa tiistaita

14 kommenttia:

 1. No siinäpä oli hieno idea neuleen hihojen käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihoista saa tehtyä vaikka ja mitä :)

   Poista
 2. Sulla on ihan huikeita (kierrätys)tekeleitä! Mun vanhasta villapaidasta tehtiin 1v tytölle mekko ♡ Poolopaita kun oli, niin sai myös pojalle kaulurin ja hihat meni mun veljelle käsilämmikeiksi metsähommiin. Ei tainnut juuri hukkapaloja jäädä :) Kierrätys kunniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Todellakin poolosta saa kauluriakin. Myös pipoja, tumppuja...mitä vain villaneuleista. Loistavaa :)

   Poista
 3. Ihanat ideat. Kauniit tyynyt ja apua noita upeita hihatossukoita.

  VastaaPoista
 4. Tuli upeat tyynyt. Nuo olisi kaupassa maksanut aika paljon. Huomasin muuten tuolla seinällä tuon Titanic-taulun. Meilläkin on samantapainen, mutta se on siinä eri kyljeltä kuvattuna. Sitten, olisiko sulla ideaa sateenvarjokankaisiin? Meillä on nyt useampi sateenvarjo hajonnut (osin ihan lasten toimesta), ja olen heittänyt pois niitä, mutta kun näyttää yksi ruusukuviollinenkin olevan hajoamassa, niin olisi kiva jos siitä keksisi tehdä jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kuvassa olisi joitain vinkkejä http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/koti/8_tapaa_hyodyntaa_rikkinainen_sateenvarjo

   Poista
 5. Tuohon miettimispaikkaan kyllä voisi jäädä tuumailemaan ihan pidemmäksi aikaa :). Ihanat tunnelma ja kauniit tyynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä on kiva istuskella. Arkku onkin täynnä ihania lankoja <3

   Poista
 6. IIk! Ihanat kotitossukat <3 Noita voisi muokata vielä oman mielensä mukaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ehdottomasti muokkaamalla saa mieleisensä tossukat. Viimeksi tein ihan erilaiset niin nyt on kiva sitten välillä tehdä ihan perus juttuja :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!