lauantai 22. elokuuta 2015

Vanhat farkut

Koulu alkanut muutama viikko sitten ja tässä kovaa vauhtia tulee mietittyä myös ihania syysvaatteita. Ompelukone ei paljoa surraa, sillä työharjoittelu vie vähän voimia, eikä paljoa jaksa kotona enää puuhailla mitään kivaa. Ideoita kyllä olisi vaikka muille jakaa. Mutta tosiaan mieluiten valitsen nyt sen sohvan kuin puuhastelun ompelun parissa. Mutta tulee tuunattua kaikenlaista pientä. Vähän toisenlainen värjäyskokeilu tulee nyt.
Kuvissa vilahtaa myös uudet Kierrätyskeskuksesta löydetyt keraaminen kahvipannu, nekka sekä sokerikulho. Niin suloiset ja sopii hyvin kaffekuppieni kanssa vaikka eivät samaa sarjaa olekkaan.


Tarvikkeet:

- huonohkot farkut
- sakset
- mokkaharja tai vastaava
- klorite
- valkoinen tekstiiliväri
- suihkepullo
- pensseli

1. Valitse huonohkot farkut, tee polviin viillot ja harjaa mokkaharjalla viiltoja enemmän rikki. Tee muutenkin pieniä reikiä farkkuihin. 
2. Tee klorite/vesiseos suihkopulloon ja suihkuttele seosta alueille jotka olet repinyt rikki. Anna farkkujen roikkua ja muhia vuorokausi. Musta väri hiukan muuttuu. Pese farkut ja anna kuivua.
3. Ohenna valkoinen tekstiiliväri vedellä. Tee roiskeita farkkuihin penselillä ja voit myös tehdä viivoja yms. Anna kuivua.
4. Silitä farkut hyvin, jotta valkoinen väri kestää pesun.


Mukavaa ja rauhallista viikonloppua

8 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on kyllä aika ihania <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kuvat ei koskaan onnistu niin parempi sitten sählätä kunnolla :D

   Poista
 2. Hei! Onpas kiva blogi, ryhdyin lukijaksi :-) Ja pistin siulle haasteenkin, joka löytyy blogistani: http://sokeria-ja-langanpatkia.blogspot.fi/2015/08/kysymyksia-ja-vastauksia-blogihaaste.html :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa matalaan majaani :) Kiitos haasteesta, koitan tehdä sen piakkoin.

   Poista
 3. Coolit pöksyt! Ja niin hauskat kuvat :).

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!