sunnuntai 2. elokuuta 2015

Vaaleansininen farkkutakki- syksy koputtelee ovelle

Kohta alkaa koulut ja pikkuhiljaa on minun työt muuttumassa kesäisistä syksyisempiin. Vaikka vielä on monta kesävaatetta esiteltävänä niin pakko antaa pieni kurkistus syksyyn. Ihan pieni vain. En anna vielä periksi vaikka koulu alkaisikin. Mutta kiva on hiukan aloitella jo jostain pienestä piperryksestä.
Tämä työ on hankala esitellä sillä kaksivärisyys ei nyt ihan kunnolla tule esiin, sillä takki on valmiiksi jo niin vaalea. Luonnossa huomaa paremmin kuin näin kuvissa. Mutta koittakaa tihrustaa jos huomaatte kaksivärisyyden. Koitan ottaa jossakin vaiheessa kuvan myös päällä, jos vaikka näkyisi silloin paremmin nuo värit.

Tein siis jälleen klorite-vesiseoksen, ohjeesta tujumman. Upotin takista ne osat mistä halusin postaa värin ja annoin olla vuorokauden. Pesin normaalisti ja annoin kuivua hyvin. Tein A4 sabloonalla kuvion takin selkään. Ensin laitoin värin päälle hilettä mutta kuivuttuaan se varisi pois, joten silityksen jälkeen levitin värin päälle liimaa ja siihen päälle uusi kerros hilettä. Nyt pysyy. Koska minulla kävi pieni kämmi niin se oli pakko peittää silityksen jälkeen.

Rauhaisaa sunnuntaita

6 kommenttia:

 1. Hyvän takin saitkin vaalennettua, eikä siksi ole kovinkaan syksyinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siitä tuli ihan näppärä vaikka ei ihan osunutkaan kaikki kohdilleen.

   Poista
 2. Kiva idea! Syksy tulee, mutta epäilenpä kesän lämpimimpien päivien vasta olevan edessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti elän toivossa, että pääsee nauttimaan vielä ihanista kesäpäivistä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!