sunnuntai 9. elokuuta 2015

Sininen hyppypuku

Eilen oli aivan mieletön päivä hypätä pyörän selkään ja lähteä poikien kanssa ajamaan vanhaan kaupunkiin. Kaikessa rauhassa poljettiin ja kun päästiin perille nautiskeltiin herkullisia pestoleipiä. Kaikin puolin mahtava päivä. Täydellinen ajokeli. Miten ihmeessä tästä voi päästää irti ja antaa syksyn tulla? En halua syksyä...en.


Retken jälkeen on ihana käydä suihkussa ja sen jälkeen kääriytyä ihanaa oloasuun. Huomasin kuitenkin, että minun ainoa pehmeä kesäinen oloasu olikin pesussa. Onneksi ei tarvinnut pitkään miettiä, että mitä ja mistä sellaisen tekisin, sillä satuin löytämään eräällä toisella pyöräreissulla Kierrätyskeskukseen, ilmaispisteeltä hauskan samettisen täys pitkän mekon. Tästähän saan mukavasti itselleni oloasun lämpimään kesäiltaan. Eikä mennyt pitkään kun sen muokkailin.

Housu osan otin vanhoista shortseja apuna käyttäen (lisää vyötärölle pituutta noin 5cm), alaosaa varten mittailin pituuden (lisää 5cm helmaan) ja rinnan ympärys (lisää 3-5cm. Riippuen miten löysän haluaa). Vyötärölle ompelin kapean kuminauhan ja ylös 2,5 cm leveän kuminauhan. 
Mahtavaa päivää

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!