keskiviikko 26. elokuuta 2015

Sairastelua, Espoo Cine 2015 ja Mádara

Miten tuo kaikki liittyy yhteen? Antakaapas niin selitän... Meillä on nuorin ollut viikon kipeänä ja viikonlopun aikana pikku isäntä alkoi mennä huonompaan suuntaan. Tässä on valvottu ja hoidettu kaveria mutta pitkittynyt flunssa ei vain ota talttuakseen. Tarvitaan jämerämpää hoitoa.
Väsynyt ja tuskastunut äiti sai ilouutisen kaveriltaan, joka oli saanut vapaaliput Espoon filmifestivaaleille katsomaan Tokyo fiancée- elokuvaa. Olikin kiva päästä ihan uuteen paikkaan, sillä en ole koskaan käynyt Espoon kulttuurikeskuksessa. Eikä siinä vielä kaikki, että sai kaverin kanssa nauttia hetken toisenlaisesta elokuvasta vaan käteen sain kosmetiikka tuotepaketin, joka piristi väsynyttä äitiä paljon. Mádara on minulle aika vieras sillä olen aika jämähtänyt näihin omiin kuvioihin mutta herkän ihon ja vitiligon tuomien ongelmien vuoksi haluan kokeilla jotain mikä hiukan rauhoittaa ihoani. Kokeilu/tutustumis-pakkaus toimi minuun ainakin sen verran hyvin, että pakko on tutustua tähän kosmetiikkaan paremmin.
Ennen tätä reissua minun oli pakko tehdä itselleni jokin kiva asu, Eihän sitä nyt voi mennä leffaan "vanhoissa" vaatteissa. Tosin, ompelin vain paidan. Kaavan otin Patrones Especial Verano no 326- lehdestä. Aikaisemminkin olen tehnyt samalla kaavalla itselleni paidan ja tykkään kovasti mallista.

Mukavaa päivää kaikille

8 kommenttia:

 1. ♥kiva asu! Toivottavasti poika on jo paranemaan päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuntuu olevan pitkittynyttä flunssaa mutta odotellaan nieluviljelyn tuloksia.

   Poista
 2. Pikaista paranemista pienelle miehelle. Lapsen sairastelut on tosi rassaavia. Paita on kiva ja nuo punaiset laukku ja kengät viimeistelee kivasti tyylin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, varsinkin kun ei tiedä mikä on ja vaan huononee kunto koko ajan.

   Poista
 3. Kiva asu :) Mulla on tuo Madaran kasvosaippua kaapissa odottamassa että edellinen Flow:n palasaippua loppuu :D Rittoisia nämä palasaippuat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Madara on aivan uusi tuttavuus. Olen käyttänyt noita kuolleen meren mineraali juttuja ennen ja ne ovat todella hyviä tuotteita. Muuta ei tarvitse kuin ne mutta olisi kiva löytää siihen vierelle jokin hieman halvempi sarja. Madara vaikuttaa ainakin hyvin lupaavalle.

   Poista
 4. Kaunis paita! Tän mallista voisi osata itsekin käyttää. Madaraa en olekaan kokeillut, mulla on pitkään ollut käytössä Frantsilan sarjoja, mutta lempparisarja niistä loppui. Joten uusi hakusessa. Pienelle paranemista <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joskus löytyy kaavoja joista tulee suosikkeja. Tämä paitakaava on ehdottomasti yksi sellainen.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!