lauantai 1. elokuuta 2015

Roska käyttöön

Olen tehnyt tämän työn ko viime syksynä koulun kädentaito tuntien aikana. Olen vain ollut surkean laiska kuvaamaan ja postaamaan tätä. Mutta hyvä kun odotin sillä jotenkinhan minun on pakko elvistellä sillä, että osallistuin juuri Auran sinapin kesäkisaan ja sain laatikollisen sinappia. Yleensä en osallistu mihinkään juttuihin mutta tänä kesänä olen kaksi erilaista palkintoa saanut kun olen näihin osallistunut. Pian näette sen toisen palkinnon kun saan sen yhdistettyä johonkin postaukseen. Olen aika ihmeissäni, että olen palkintoja saanut.


Meillä on keittiössä hyvä olla liitutaulu, johon saa kirjotettua aina mitä syödään. Siksi olikin kiva tehdä liitutaulu koulussa. Näitä voi tehdä lähes mistä tahansa, esimerkiksi tarjottimista. Itse lähdin ajatuksesta mitä kaapista löytyy (lähinnä roskaa). Mielestäni roskakin on hyvä materiaali vielä ottaa käyttöön ja tehdä siitä jotakin kivaa. Ei pidä aliarvioida siis roskan voimaa.Tarvikkeet:

- Kaapin taustalevyä
- pätkä rautalankaa
- puuhelmiä
- askartelu liitutaulumaalia
- (pieni käsipora)
- tai piikki

Maalaa ensin liitutaulumaali ohjeen mukaan taustalevyn sileälle puolelle. Anna kuivua. Tee kaksi reikää joko käsiporalla tai piikillä, kumpi löytyy kotoa. Pujota rautalanka rei'istä ja puno puuhelmien kanssa sopivaksi ja koristeelliseksi killuttimeksi.  Bataattikeiton reseptin voikin napata blogistani....Nappaa samalla tomaattikeitonkin. Keitot on mahtavia herkkuja. Meillä syödään keittoja monessa eri versiossa paljon. Lasten herkkuruokaa.

Mukavaa ja aurinkoista lauantaita

4 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!