perjantai 28. elokuuta 2015

Housuista romperi

Kyllä vain se syksy tulee ja lujaa, en ehdi ollenkaan mukaan tähän hommaan. Vielä olisi muutama kesävaate esiteltävänä ennen kuin mennään noihin syksyn syleilyyn. Kuvatkin on vähän mitä on kun kylmähän tuossa tulee kun yrittää seistä kuvattavana. Joten melkein saa odotella parempia kuvia ensi kesään.
Tämä romperi on tehty suorista kesäpösyistä, jotka nappasin Espoon Kierrätyskeskuksen penkojaisista. Kuminauha oli jo niin hapertunut, että se meni kyllä suoraan roskiin. Yläosa on tehty housujen lahkeista. Tämän tyyppisistä housuista voi tehdä romperin ihan vaikka kaavoillakin, kun haalari kaavoja on monenlaisia ja paljon tai sitten muokata ihan itse kaavat yhdistelemällä eri osia toisiinsa. Mielikuvitus vain valloilleen niin omanlaiset haalarit löytää tiensä kotiisi.


Mukavaa viikonloppua

14 kommenttia:

 1. Wau miten hienosti ideoitu! Tyylikäs haalari:)

  VastaaPoista
 2. Ahaa, romperi on siis haalari. En ollut ikinä kuullut moista sanaa. Aina oppii uutta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyppypuvulle on monta nimeä ja mikään niistä ei ole väärä. On jumpsuitti, on playsuitti, on romperi on vaikka ja mitä. Itse taas miellän Playsuitin lapsen froteiseksi asuksi (jollaisia minulla oli lapsena) ja romperin taas romppeiksi eli rojuiksi. Mutta yleisnimitys kaikille haalareille on tuo hyppypuku eli jumpsuit.

   Poista
 3. Voi miten ihana! ♥ Todella hyvin käy liituraita haalariin :) Vois luulla sadan euron Zara -kamaksi! :D
  Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, liituraita sopii lähes mihin tahansa :)

   Poista
 4. Tosi kiva! Liituraita on just sopiva tuohon.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!