tiistai 7. heinäkuuta 2015

Tuunaus postaus

Mitä kaikkea maan ja taivaan välillä on taas tullut tehtyä. Nyt nopea katsastus parhaimpiin juttuihin. Eli parhaat palat valitaan tällä kertaa eniten teitä kiinnostaneet tuunaus postaukset. Aloitellaanpas sitten.

Yksi teitä kiinnostanut postaus on ollut kangastossut jotka saivat tyttömäisen piirteen. Ja näitähän on käytetty ja paljon.


Myös trikoopaidan ja hameen yhdisteleminen kiinnosti kovasti ja tämä helppo tuunaus on saanut monenlaisia piirteitä. Helppo tehdä vaikka kahdesta paidasta.

Yksi suosikkini kuten myös teidän paljon klikkailema postaus on ollut miesten paidan ja rikkinäisen hameen yhdistyminen hauskaksi mekoksi.


Ja kun on ollut paljon puhetta tekstiilijätteestä ja minun tuunaus hulluudesta niin kaksi roskavaatetta on ollut ylitse muiden. Mekko sekä toppi.Ja koska olen tällainen boheemi tyyppi ja olen huomannut monen muunkin olevan niin näitä toppeja paidoista on tullut tehtyä kyllä ihan liikaakin. Helppo ohje toteuttaa sellaisenkin joka vähän tuunaa.


Ja sitten tämä rakas lapsi jolla on monen monta nimeä. Jumpsuit, roper, playsuit, hyppypuku, overall, haalari. Valitse vapaasti mitä nimitystä käytät


Ja farkustahan saa aina kaikkea kivaa väsättyä ja paras on jos saa tehtyä välillä muutakin kuin pikku juttuja.


Myös farkuista tehdyt kotitossut saivat paljon näkyvyyttä. Nappaa ohje.


Ja lopuksi...En olisi koskaan ajatellut sitä määrää käviöitä mitä nämä kaksi postausta saivat aikaan. Vau. Tuntuu kyllä todella hienolle. Ja kyse on siis t-paidasta tehdyt hameet. Musta sekä punainen.Blogi jää pienelle tauolle ja toivotan oikein nautinnollista viikkoa kaikille. Muistakaahan *kesäarvonta*...vielä ehtii osallistua. Arvonta päättyy 13.7 ja julkistan voittajan saman viikon aikana. 

Nauttikaahan kesästä 

4 kommenttia:

  1. Mahtava kooste! Rentouttavaa ja mukavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pian tekin pääsette näkemään meidän reissusta hiukan kuvia.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!