sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Sekalaista puuhaa

Nyt tulee herkkuja sekä vanhan rannerenkaan tuunaus. Samaan pakettiin vain reippaasti. Löysin nimittäin todella helpon ja hyvän hampurilaissämpylän ohjeen ja haluan sen jakaa tänne. Ohje löytyy tutusta Leivotaan- lehden leipä lehtisestä. Kannattaa kokeilla siis, myös helpot nutella brownisit tulee tähän teille myös kokeiltavaksi sekä Pinterestistä löydetty ohje rannerenkaan tuunaukseen.
Mitään asiaa minulla ei tähän tämän enempää oikeastaan ole. Jaaritellut niin paljon muissa postauksissa jo.
Aloitetaampas siis rannerenkaasta. Minulla on iso määrä rannerenkaita joita en enää käytä mutta olen myös todella laiska niitä laahaamaan minnekkään, joten tämä ohje tuli kyllä hyvään tarpeeseen. Tykkään nimittäin paljonkin tämän tyyppisistä jutuista ja varmasti teen lisääkin kunhan sellainen väli tulee vastaan.


Omaan koruuni valitsin ihan puuvillanarua. Tätä narua olen käyttänyt monessa koru tuunauksessa ennenkin. 


Sitten nopeasti siirrytään niihin hamppareihin. Mikään ei ole niin hyvää kuin itse tehty hamppari, kokonaan itse tehty. Yksi oma suosikkini pihviksi on paneroitu seitifile, mutta kaikki muukin kyllä toimii oikein hyvin. Olikin mahtavaa löytää kunnon hampparisämpylän resepti. Nyt saa ihan kunnon hampurilaisia.
Nutella-brownis

- nutellaa 1 1/4 dl
- 2 munaa
- vehnäjauhoja 1/2 dl

Sekoita kaikki aineet hyvin, laita uunivuokaan. Paista 200 astetta noin 20 minuuttia (riippuu uunista). Muista tarkastella ja kokeilla tikulla.


Mahtavaa sunnuntaita

10 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!