torstai 23. heinäkuuta 2015

Lempikäsityö-haaste

Kätsän käsistä- blogista lähti liikkeelle kiva haaste ja koitan nyt saada jonkin sortin postauksen lemppareistani aikaan. Tarkoituksena siis kerätä omat lempi käsityöt, askartelut yhteen samaan postaukseen. 


Itselläni on aika paljon kaikenlaisia lemppareita joita on tullut tehtyä ajan mittaan. Ehkä kuitenkin sellaiset yölliset päähänpistot joita on pakko kokeilla kun herää ovat sellaisia lemppareita, kuten tämä kummallinen mekko ja vielä kummallisempi kangas. Voisinkin jossakin vaiheessa kaivaa mekon kaapista ja ottaa siitä kunnollisen kuvankin. 


Tekemäni liitutaulu Sammakolle on ollut myös suosikkini. Liitutaulun ohjeet on nähty myös muualla, esimerkiksi aikoinaan Paskat kirppilöydöt-blogin tuunausideoissa. Ohjeeseen pääset klikkaamalla punaista liitutaulua.


Koska tuunaaminen on lähellä sydäntä niin välillä on myös kiva tuunata sellaista joka on itselle hiukan oudompaa puuhaa kuten oli korujen teko. Nämä lasten muoviset rannerenkaat muokkauttuivat aika nopeasti ja helposti aikuisten käsikoruiksi.


Yksi supersuosikkini on pitsiverhoista tehty tyllihame. Tämä hame on nähty todella monessa paikassa jo. Aivan ykkönen. Kannattaa siis säästää pitsiverhot ja tehdä kiva hamonen.


Tuunaamiset sen kuin jatkuvat. Miehen farkut ovat saaneet monet kerrat erilaisen muodon mutta nämä ovat kyllä ihan ykköset joka tavalla.


Ja talvella on ihana innostua uusista asioista kuten villasukista. Minäpä sitten inostuin kunnolla näistä polvisukista ja niitäpä oli pakko alkaa tekemään useampia.

Farkusta on todella moneksi ja kukapa ei tykkäisi kesäisistä kotitossuista?Rikkinäisistä vaatteista on tullut minulle sydämen asia. Mitä kaikkea mahtavaa voikaan tehdä vielä vaatteista jotka ovat rikki? Tässäpä yksi vaihtoehto.


Tässä toinen rikkinäinen paita muokattuna hieman.


Ja lopuksi aivan huisi idea ja päähänpisto. Miten tehdä roskasta jotakin suloista ja käyttökelpoista? Ihan pelkkää roskaa, kokonaan kierrätysmateriaalista tehty ovikranssi.


Viisainta lopettaa postaus tähän...On meinaan iso määrä omia lemppareita tässä blogissa ja oli vaikea niitä eritellä.

Mahtavaa päivää kaikille!

8 kommenttia:

 1. Miten hauskoja ideoita ja loistavia toteutuksia! Hienoa, miten toisilla välähtää! Itse olen aika surkea tuunaamaan ja kirrrättämään, vaikka kaikki säästänkin varmuuden vuoksi (tuolla ne hilloontuu pinossa kaikki risat farkut, paidat ynnä muut sitten).

  Kiva kun osallistuit, näitä töitä on niin kiva nähdä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minulle tää on ihan lisäjuttu tähän ompeluun. Ja koska valmistun sellaiselle alallle, jossa tästä on iso hyöty niin pakko kokeilla kaikkea ihan hulluakin :)

   Poista
 2. Tässä on kyllä niin monta kivaa ideaa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat suosikit! Osallistuin myös tähän kivaan haasteeseen:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!