maanantai 6. heinäkuuta 2015

Lakana twist

Tyttäreni luota tulee välillä iso määrä tavaraa jota hän ei enää käytä. Lähes kaiken laitan sellaisenaan Hopelle mutta välillä otan joitain omaan käyttööni. Tällä kertaa mukana tuli iso määrä lakanoita ja pyyhkeitä. Pyyhkeet olivat paria lukuunottamatta täysin käyttökelvottomia mutta lakanat menivät Ikean kasseihin odottelemaan uutta kotia. Ainoastaan tämä yksi pussilakana jäi minulle. Purin sen ensin puoliksi ja voi valtava mikä määrä kangasta yhdessä pussilakanassa on...Tässä postauksessa näette kolme juttua. Yhden olen jo postannut tänne ja yksi on kesken. Tein siis kolme erilaista mekkoa.


Burda easy V/S 2012Burda 5/2010


Psst...huomioikaa upeat kotisukkani...

Tähän mekkoon tarvitsin myös vanhan topin josta sain yläosan. Mekko on tehty samoin kuin tämä mekko
Mukavaa alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Voisin ottaa keskimmäisen, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana malli. Minulta löytyy toinenkin samalla kaavalla tehty mekko.

   Poista
 2. Onpa hauska kangas, en yhtään ihmettele, että jäi käyttöön. Toivottavasti tulee vielä lämpimiä kelejä, jotta voit pitää noita kivoja mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihana kangas, siksipä se jäikin. Parista muusta tulee meidän karvakorville jotakin kun ne ei niin hyvässä kunnossa ole.

   Poista
 3. Lakanamekot ovat parhautta! Ihana kangas pääsee oikeuksiinsa näissä upeissa mekoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on todella. Harvoin vain jätän hyvät revittäväksi kun haluan mieluiten lahjoittaa niitä mutta nyt tuli niin monta lakanaa, että sain säästettyä yhden tähänkin hommaan :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!