torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesä tuli

Aivan ihania päiviä ja ihanat päviät tarvitsevat ihanat kesävaatteet. Kangashyllystä löytyy vaikka mitä suloisia kesäkankaita vuodelta papu ja kaksi. Täytyy kyllä sanoa, että vielä toistaiseksi tämä haaste johon olen osallistunut ei tunnu missään. Mutta hyllyt ja laatikot kiittävät kun tasaisesti tulee tyhjennettyä. Vaikka postaan joka päivä kaikenlaista niin ihan joka päivä en oikeasti ompele, teen vain kerralla enemmän, nytkin minulla on mennyt lähes kaikki aika kaverin vaatteisiin. Nyt ne ovat valmiit niin voinkin keskittyä matkavaatteisiin. Tämä onkin uusi kokemus, sillä ennen oli matkalaukut tyhjinä ja paikanpäältä ostettiin se mitä tarvittiin. Sen verran kyllä hellin itseäni, että jos kauniit kengät tulevat vastaan niin ostan ne mutta en osta monta paria kenkiä sekä tuo ihana somiste kauppa josta eilisessä postauksessa mainitsin on pakko käydä tutkimassa ja toki varmasti sieltä lähtee hattu mukana. Muuta en ole suunnitellut tai en osta kun en tarvitse. Kyseiseen postaukseen saa tulla antamaan mielipiteensä lastenvaatteiden säilytyksestä seuraavalle tenavalle.

Minun kuvissani oleva haalarin olen päättänyt jättää tänne kun lennetään, sopisi kyllä niin täydellisesti boheemiin kaupunginosaan mutta mielessä on hiukan toisenlainen puvusto. Haalarin kaava löytyy Patrones avence verano no314 lehdestä. Olen muokannut kaavaa hiukan ja alkuperäinen suoraan kaavasta tehty löytyy tästä.Nautinnollista päivää

4 kommenttia:

 1. Metsänneito vauhdissa, hauska viimeinen otos. Ja matkakuume kasvaa ja kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä miellän itseni enemmänkin peikoksi :D Joo, matkakuume on aivan hillitön. Monta ihanaa vaatetta on tullut tehtyä reissuun. En malta odottaa sitä hetkeä kun voin pukeutua niihin :D

   Poista
 2. Hieno haalari. Olen itsekkin miettinyt josko tuollainen voisi sopia minulle :P Ehkä pohdin vielä hetken ennen kuin ryhdyn toteutukseen. Ihanaa tulevaa matkaa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Minusta haalarit sekä mekot ovat sellaisia jotka sopivat ihan kaikille. Toki malli kannattaa huomioida ja oma tyyli mutta ne ovat sellaisia joka tyypin vaatteita kuitenkin. Toivottavasti vielä kesäksi saat jonkin ihanan haalarin tehtyä, vinkkaile minulle sitten niin tulen ihastelemaan :) Jos siis julkaiset sen jossakin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!