maanantai 27. heinäkuuta 2015

Kahden trikoopaidan mekko

Monet ovat varmasti huomanneet sen, että trikoopaidoista on todella helppo tehdä mekkoja ja tunikoita. Tämä ei ole poikkeus. Itse kun pidän todella paljon tämän tyyppisestä pukeutumisesta niin oli aika helppo tehdä tämä mekko. Kuvio on tehty myös trikoopaidasta ompelemalla vain suoralla tikillä paidan päälle...

Mekko on tehty samoin kun lukuisat samanlaiset mekot tässä blogissa. Ensin leikkasin raitatopin helmasta vähän pois ja punaisen t-paidan helman leikkelin kainaloiden alta pois. Yhdistin topin yläosan t-paidan helmaan ja kiinnitin kuminauhan sekä ankkurin. Valmis.









Mukavaa alkanutta viikkoa

12 kommenttia:

 1. Todella hieno! Tässä alkaa omatkin sormet syyhyämään, vaikka en ole taitava käsitöissä. Kynnys kokeiluihin on kovin korkealla... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kokeile sellaisilla vanhoilla t-paidoilla, jotka jo muuten joutaisivat pois. Ei ole mitään riskiä, jos menee pieleen. Semmoiset kokeilut on ihan hauskoja.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Nyt oikein tsemppaan!:)

   Poista
  3. Kannattaa kokeilla. Joskus ottaa muutaman kerran ennen kuin onnistuu. Minäkin joudun välillä sovittamaan ja korjaamaan monta kertaa ennen kuin homma luonnistuu. Tsemppiä!

   Poista
 2. Siitä tuli kiva seilorimekko:) Minäkin innostuin eilen tekemään t-paidosta mekon. Löytyy tästä:http://vaaranlaella.blogspot.fi/2015/07/mekko-t-paidoista.html. Jotain vaikutusta on varmaan sinunkin blogilla ollut, kun olen täällä sun projekteista lukenut.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :) Harmi vain, että tämä kesä on näin viileä. Monet ihanat tekeleet odottavat kaapissa parempia aikoja...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!