perjantai 12. kesäkuuta 2015

Tuunataan ja puuhataan ja tehdään löytöjä

Meillä on tässä aika lähellä Fridan pieni myymälä, jossa käyn todella harvoin. Mutta nyt viimeksi kun siellä piipahdimme mieheni kanssa löysimme piknik-korin. Siinä tosin ei ollut tuota kangasta olemassa enää mutta saahan niitä tehtyä monen monta kun oikein innostuu. Pakko oli heti ommella siihen lakanasta suoja ja tuli ihan näppärä paketti.

Tilkkujakin on ollut pakko tuhota hieman. Kaikkea kun ei voi laittaa tyynyjen sisään. Kauppakasseja ei siis voi koskaan olla mitenkään liikaa. Joka asuun oma kassinsa, heh. Tähän kauppakassiin on käytetty sisustuskangasta, farkkua sekä tekonahkanauhaa. Kassien tekemiseen menee muutama hassu minuutti. Maksimissaan puoli tuntia.

Lopuksi postauksesta löytyy minun lapsuuteni muisto jota en ole raaskinut leikellä ennen kuin vasta nyt kun se alkaa sanomaan tööt. Kyynel silmin leikkelin ja muistelin lapsuuttani. Kaavan löysin nuoruuteni lehdestä Bonnie 2/96. Todella isoja muistoja tässä asussa, jota voin jälleen käyttää. Samaa kaavaa on käytetty myös tässä postauksessa.
Mukavaa viikonloppua

4 kommenttia:

  1. Kylläpäs tuo kauppakassi näyttää niin raikkaalta, kengät on ihanat! (meillä mies viimeksi eilen valitti, miksi en ole tehnyt meille kauppakasseja, kun käytetään rumia mainoskangaskasseja...) Muistojen asu <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tulee tehtyä aika paljon kauppakasseja kun noita tilkkuja vääntelen tässä samalla. Nopea ja helppo tehdä jos ei siis ala mitään hankalia kuvituksia vääntelemään :)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!