maanantai 15. kesäkuuta 2015

Sunnuntain boheemi keveys

Mitä voisi tehdä sateisena sunnuntaina? Toki voi lähteä shoppailemaan tai ravintolaan mutta meidän tie johti ystävien kera Tropicarioon. Paikka on siisti ja terraariot ovat suuria. Eläimet ovat aika liikkuvaisia. Itse ainakin tykkäsin kovasti. Sen jälkeen matkasimme meidän omaan keittiöön koko porukka ja teimme todella herkullista ruokaa, nautittiin oikein pitkän kaavan mukaan herkkukeittiön antimista. Oli kiva istua partsilla, kuunnella sateen ropinaa, jutustella kavereiden kanssa ja nauttia elämästään...

Päälläni oli farkunjämistä ja tilkun palasta tehty pikkuinen toppi, kaavana käytin Burda 5/2013 kaavaa. Kaava on helppo toteuttaa ja toppeja ja mekkoja voi tehdä helposti monen moisia tällä kaavalla. Toppi on myös helppo yhdistää erilaisiin alaosiin. Ja mikä parasta tämä malli muuttuu sen mukaan millainen materiaali on käytössä. Täällä blogissa on monta erilaista mekkoa ja toppia jotka on tehty tällä kaavalla.

Mihinkään ei voi lähteä ilman tukevaa välipalaa.
Leipien välissä on hiukan majoneesia, eilistä salaattia ja kalkkunametvurstia.
Meillä on pitkään ollut harkinnassa liskon hankkiminen ja nyt taitaa ajatus todella mennä kovaa eteen päin.
Ehkä tässä piankin meillä on pikkuiset gekkot juoksentelemassa. Kerään tällä hetkellä eripari lautasia ja laseja. Tahtoo saada sellaisen setin mistä saa kivasti eripari kattauksen.
Alkaa olla jo kivasti. Punaista tarvitaan tosin tähän vielä.

Alkupalaksi tarjoiltiin minun juustoista tomaattikeittoa.

Pääruokana nautittiin bataattiranskalaisia, kanapihvien kanssa sekä paistettuja vihanneksia.


Jälkiruokana vieraat tekivät herkullisia suklaalla kuorrutettuja mansikoita.

Oikein mahtavaa viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!