keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Minun söpö polkupyörä

Eilen kovassa tuulessa hypättiin fillareiden päälle ja hurautettiin kierrätyskeskukseen mutta tuulisen päivän vuoksi ei menty rantaa pitkin vaan sukellettiin Helsingin sykkeeseen. Jaksan aina äimistellä miten erillaiselta Helsinki näyttää pyöräilijän silmin. Vieressä on vilkas autotie mutta kun polkee talojen välissä niin autojen äänetkään ei kuulu. Ihanan idyliset asuinalueet löytyvät aina kun menee muita teitä pitkin kuin autoteitä. Kuin eläisi jossakin pienessä kylässä. Helsingillä on monet kasvot ja Helsinki ei ole pelkkää betoniviidakkoa ja sen huomaa vasta kun kulkee muilla peleillä kuin autolla.Minä olen valitellut kun polkypyöräni etukori täyttyy niin on vaikea polkea kun tanko väpättää, noh kotona siivottiin jälleen kaikki nurkat ja löysin korin jota oikeasti ei oikein tarvittu mihinkään. Kiinnitin sen pyöräni tarakalle ja ompelin sille myös sadetakin. Kuljin kovin ylpeänä tämä ihanuus takanani. Ollaan taas niin super söpönä.


Niin kuin korista voi päätellä niin jotakin on tullut tosiaan mukaan Kierrätyskeskuksesta. Pari lautasta ja parin kengät, ei niitä tosiaan voinut sinne jättää pyörimään kun voin antaa niille hyvän kodin. Ilmaispisteeltä tuli mukaan niin ikään kengät mutta ne menee tuunattavaksi. Oli kyllä hyvät löydöt.
Paita on erittäin helppo tehdä ilman kaavaa. Tätä voi käyttää minimekkona, farkkujen kanssa tai leggareiden. Mikä ikinä tuntuu mukavalle.

Mitat (sisältää saumanvarat)
Leikkaa kaksinkertaisena

Pituus: 64cm
Leveys: 56cm
Kaula-aukko: 32cm
Kädentie: 22cm

Leikkaa yksinkertaisena "resori"

Pituus: 38cm
Leveys: 88cm

Leikkaa lisäksi kaula-aukon sekä kädenteiden huolittelukaitaleet noin 4cm leveät. Pituutta en ole mittaillut kun leikkaan vaan pitkät pätkät.

- Ompele oikea olkäpää yhteen, kiinnitä huolittelukaitale kaula-aukkoon sekä oikeaan kädentiehen. 
- Ompele vasen olkapää toisiinsa ja kiinnitä huolittelukaitale vasempaan kädentiehen.
- Ompele sivusaumat
- Ompele resorikaitaleen lyhyet päät yhteen ja taita kaksinkertaiseksi, Ompele paidan helmaan venyttäen. 
- Valmis.


Mukavaa päivää kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Söpö pyörä:) Helsingissä on niin helppo pyöräillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on kyllä niin hyvä mennä pyörällä lähes missä vain.

   Poista
 2. Oi Helsinki! Kuulostaa niin kliseeltä, mutta koska oon maalta niin Helsinki on niin big city ja tykkään kovasti hesasta. :) En oo pyöriny kun melko keskustassa ja tietyissä paikoissa, niin on kiva nähä myös muunlaista Helsinkiä. Ihana tuo pyörän kori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina välillä postaillutkin Helsingistä kaikenlaisia juttuja. Nämä kuvat on keskustan tuntumasta, Käpylää ja Kumpulaa.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!