torstai 25. kesäkuuta 2015

Maksimekko

On hyvä saada pois näitä kankaitakin välillä. Niitäkin kun varastossa on isot määrät. Tämä mekko on tehty Moda 3/2006 lehden kaavalla. Tämän kaavan tuotteita minulta löytyy toppeina ja erilaisina mekkoina aika monta. Tykkään mallista paljon. mutta musta/valko väritys ei ole mun homma ollenkaan eikä siis oikein toimi mutta eiköhän tätä tule pidettyä..

Olen välillä kertonut siitä, että joskus nään jotkin vaatteet päälläni tietyssä paikassa ja tämä mekko on sellainen jonka nään Kazimeirzin suurien ovien vieressä. Ovista pääsee porttikonkiin josta avautuu upean hulpeat keitaat. On ravintolaa ja kukkia...huumaavaa.Mukavaa päivää

14 kommenttia:

 1. Mä tykkään kankaasta, mustavalkonen on tyylikäs yhdistelmä. Malli vaikuttaa kiintoisalta, jos löytäisi kaavan jostain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarvitsee vain punaiset korkokengät niin olisi raikas.

   Poista
 2. IIIK MIKÄ ASUKOKONAISUUS
  Upeita kuviakin olet ottanut. Todella kutsuvia nuo porttikongit.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Mahtavan kaunis mekko! Just minun värinen :D. Kun en oikein niitä värejä osaa käyttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ihmiset ovat erilaisia, itse kaipaan tuohon punaista väriä raikastamaan.

   Poista
 4. Ihana mekko! Tykkään itse juuri eniten maksimekoista.

  VastaaPoista
 5. Kazimiers kuulostaa eksoottiselta :) Missäpäin sijaitsee? Mekko on nätti, voisin kuvitella myös käyttäväni. Mustavalkoinen on niin helposti yhdistettävä erilaisiin koruihin ja väreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kazimierz on Krakovan yksi kaupunginosa ihan Visla joen rannalla. Alue tuli ihmisille tutuksi Schindlerin lista elokuvan myötä, sillä elokuva kuvattiin kyseisellä alueella. Kauneinta osaa Krakovaa ja varsinkin jos tykkää rosoisesta boheemista kauneudesta. Minulta löytyy postauskin häämatkaltamme. Klikkaa vain Puola tuolta tagipilvestä.

   Sinulla on hyvin klassinen ja naisellinen tyyli, joten voisin kyllä kuvitella tuon mekon enmmän sinun päällesi kuin minun :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!