keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kolmesta kaksi

En pidä siitä, että heitetään hukkaan paljoakaan kun aletaan tekemään vaatteita. Niin pitkään tehdään ja säästäetään, että viimeiset suirot saadaan vaikka tyynyn sisään. Tämä tuunaus oli juuri sellainen. Vielä tosin on jäljellä osia joista tulee jossakin vaiheessa jotakin mutta näette sen sitten myöhemmin.

Isoja paitoja kun valitsee kirppareilta niin niistä saa kaikenlaista kivaa ihan kaavojenkin kanssa. Hyviä osia on esimerkiksi Burdassa. Niitä osia muokkaa sitten sopiviksi omaan käyttöönsä niin hyvää tulee.

Aloitin ensin miesten paidasta sekä hameesta. Niistä sain jälleen hauskan mekon mutta hameosasta jäi sen verran paljon, että samalla kertaa oli pakko tuhota yksi miesten t-paita peplum-topin tyyppiseksi. Toppi on sama kuin aikaisemmin esittelemäni festaritoppi. Ohjeet löytyvät myös linkistä. Olenkin niin mieltynyt näihin toppeihin, että niitäpä on tullut kaappiin aika monta. Ehkä olisi syytä hiukan muuttaa mallia, etteivät kaikki kesän topit ole samanlaisia.
Loppuun pakko laittaa raikas aperitiivin ohje. Mitään annoksia minulla ei ole mutta maistellen saa hyvää. Alkoholi ei saa maistua läpi.

Moses vodkaa
spriteä
1 sitruunan mehu


Nautinnollista päivää

            

12 kommenttia:

 1. Ovatpa jälleen ihania! Onko sinulla jossain vinkki myös tuohon kuklaseen/koristeeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain blogssa pitäisi olla ihan kuvalliset ohjeetkin olemassa mutta itse leikkasin ensin suiron johon ompelin yhden rypytyslangan keskelle. Sen jälkeen rypyttelin ja ompelin suoraan ympyräksi paitaan kiinni.

   Poista
 2. Niin kesäisen kepeitä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 3. Minä en voi kuin hämmästellä sinun taitojasi! Kauniita kesäisiä asuja.

  VastaaPoista
 4. Sinä saat hienoja juttuja aikaiseksi vanhoista paidoista. Näitä kun katselee, niin innostuu itsekin. Minulla oli tarkoitus tehdä yhdestä isännän kivan värisestä vanhasta paidasta itselleni paita... mutta se kyllä meni pieleen. Olen niin vähän viime aikoina tuunaillut mitään, että tuntuma on kadoksissa. Tekemällähän sen takaisin saisi ja onhan ne paidan kappaleet vielä tallella, jos niistä jotain vielä syntyisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joudun minäkin noita aika valtavasti fiksailemaan. Tuonkin mekon meinaan vielä hiukan laittaa kunhan saan aikaiseksi. Ei tää helppoa ole vaikka helpolta näyttää :) Kyllä mä luulen, että se sinunkin sieltä jotenkin vielä valmistuu.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!