keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Jakku topiksi

Eilen oli aivan mielettömän mahtava päivä. Aamulla lähdettiin Sammakkomiehen kummitädin kanssa Lintsille ja oli mahtava ilmakin. Lämmin ja paikoin aika helteinenkin. Tämä oli Sammakkomiehen eka Lintsireissu ja oli kyllä niin tohkeissaan ja onnellinen. Muutama super lempi laite tuli ja niihin mentiin monta kertaa ja täytyy sanoa, että isoveli on kyllä niin mahtava tyyppi kun menee ihan hienosti veljensä kanssa mukaan lällyihin laitteisiin. Pääsi välillä isojenkin laitteisiin ja jäi kummitädin kanssa vielä hurvittelemaan kun me lähdimme Sammakkomiehen kanssa kotiin. Oli mies kyllä niin väsy mutta onnellinen.

Olin tehnyt poka tuunauksen vanhasta trikoojakusta, jota ei käytetä sellaisena enää missään. Tällainen tuubitoppi on helppo tehdä, ei tarvitse kuin leikata kainaloiden alta ja tehdä kuminauhakuja takakappaleesta. Jalassa oli kirppikseltä löydetyt farkut sekä niin ikään kirppikseltä löytynyt laukku.
Nyt on mukava pitää pieni kotipäivä kun sataa ja tekisi mieli pitkästä aikaa ommella.

Mukavaa päivää

8 kommenttia:

 1. Onpa ihania kesäkuvia! Tosin tuo sää on enää muisto vain. Hyrr, mikä tuuli ja vesisade. Kiva asu, Ihmettelin otsikkoa, että miten takista tehdään toppi, mutta sehän olikin helppo juttu. Hyvä muutos käyttämättömään vaatteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eilen oli kyllä ihan kamala päivä. Tosin ei sekään tahtia haitannut kun on olemassa leffateatterit ;)

   Poista
 2. ♥oi, meillä Lintsi-reissu vasta suunnitteluvaiheessa...nyt tuli sinne oikein hinku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on uusittu aika kivasti kaikkea ja Sealife on myös uusittu.

   Poista
 3. No jo on! Ei mulle kyllä olis tullut mieleen, että neuletakistakin vois topin tehdä. Hieno siitä tuli. Ihailen sun luovuutta:) Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla oli visio aika pian valmis kun tuo jakku ja farkut osu mun käteen....

   Poista
 4. Sulla on niin vahva ja ihana oma tyyli! Tykkään! Ihania nuo spesiaalit päivät, kivaa yhdessäoloa ja mukavia muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on aina ollut hyvin omalaatuinen tyyli. Viis veisaan muodista ja sen eri linjoista.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!