tiistai 23. kesäkuuta 2015

Cowgirl

Kylläpä tämä elämä on mennyt hektiseksi, mennään ja tullaan sellaista vauhtia, että täytyy pitää peruukista kiinni. Huh...Blogi muuttuu siis sisällöltään hiukan toisenlaiseksi hetkeksi. Mutta tuunauksia tulee kyllä edelleen mutta mukaan mahtuu hieman enemmän muutakin. Mutta vanhemmat lukijani ovatkin jo tällaiseen poikkoiluun tottuneet. Blogini nimittäin sisältää ihan mitä tahansa mikä milloinkin kiinnostaa.
Meillä kun mies opiskelee kesän ja hän sai eilen yhden etapin valmiiksi ja kävi tentissä niin olihan sitä pakko hieman juhlistaa ja käytiin nauttimassa olostamme valmiissa pöydässä. Oklahoma-ravintola on aika kiva pieni paikka Vantaan Tikkurilassa. Hyvää ruokaa, iloinen henkilökunta ja ihanan hämärää. Oikein miellyttävä ravintola.

Tähän samaan teemaan postaan mekon, jonka kaavan olen ottanut Patrones Especial Verano 315 lehdestä. Kuvan cowboy-hatun uuden koristeen voi käydä kurkkimassa klik sekä mekon jämistä tehty toppi löytyy blogista myös klik. Mekko on ihanan raikas lisä garderobini. Aivan eri tyyppinen mitä minulta löytyy.


Mahtavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. Oklahomassa on kyllä tosi hyvä ruoka :) Söpö mekko, ihan sellainen Pieni talo preerialla -tyylinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihvi oli kyllä ihan tokuttoman hyvää. Todella suussa sulavaa :)

   Poista
 2. Onnittelut miehellesi! Kaunis mekko ja ihania kuvia!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!