sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Cowboy hattu

Olen tainnut jo mainita, että tässä meidän lähellä on Fidan myymälä ja siellä tulee välillä käytyä. Harvoin tosin mutta kuitenkin. Sieltä löytyy aina jotakin. En juuri vaatetta sieltä hanki mutta muuta kyllä. Nyt löysin hyvässä kunnossa olleen cowboy hatun. Hatusta oli postettu koristereunus mutta ei se minua haittaa. Aiva voi tehdä uusia. Niinhän minä teinkin ja tämä koristenauha on sellainen, että sen voi irrottaa ja laittaa uuden toisenlaisen jos tahtoo. Koristetta voi pitää erikseen tai yhdessä, miten vain tykkää. Eli on helppo muokata hatun tyyliä mielialansa mukaan.Tarvikkeet:

- cowboy hattu
- vanha vyö
- rintaneulan neulaosa tai hakaneula
- pieni pala huopaa
- eri kokoisia sulkia
- yksi iso strassi
- kuumaliimapyssy
- liimaa1. Mittaa vyöllä hatun ympärys. Katkaise vyö, jos vyön reuna rispaantuu niin huolittele se nätisti. Kiinnitä vyö hattuun (älä ompele).
2. Lämmitä kuumaliima. 
3. Leikkaa huovasta kaksi pientä palaa johon liimaat sulat. Säilytä toinen pala myöhempää varten. Liimaa sulat huopaan hyvään muotoon ja lopuksi strassi. Muotoile huopaa hiukan ettei sitä näy. Liimaa koriste rintaneulaan ja kiinnitä liimalla toinen huopapala koristepalan alle. Näin koriste pysyy ehjänä.
4. Kiinnitä koriste vyöhön.
Mukavaa päivää kaikille

11 kommenttia:

 1. Ihan törkeen hieno tuon koristeen kanssa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meinaan tehdä vielä muutaman toisenlaisen tuohon. Saa vaihdella sitten.

   Poista
 2. Siitä tuli hieno! Mitäpäs muuten ovat nuo tuossa maljakossa hatun takana?

  VastaaPoista
 3. Hieno, kaunis :) Nyt on sulkia hatussa ;)

  Mitä tarkoitti tuo: "Liimaa koriste rintaneulaan ja kiinnitä liimalla toinen huopapala koristepalan alle." Laitoitko sen toisen huopapalan rintaneulan läpi ja kiinni toiseen? Vai mitenkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liimasin siis ne huopapalat kiinni toisiinsa niin, että rintaneula jää väliin. Pysyy paremmin kokossa koko hökötys.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!