maanantai 4. toukokuuta 2015

Sunnuntain sietämätön keveys

Tiedättekö sen fiiliksen kun aamulla herää auringon kutitukseen? Siitä hetkestä tietää, että päivä on ihanan raukean rauhallinen. kuin leijailisi pumpuleiden päällä ja venyttelee auki raskaita lihaksiaan. Se olo rauhoittaa todella ja keinuttaa hitaasti seuraavaan päivään. Ei tällaisena päivänä juuri mitään ompelutöitäkään halua tehdä mutta ehkä jokin pikkuinen askartelu parvekkeen rauhassa auttaa.

Tehdään vaikka trikookuteesta pari merihenkistä shamballa-korua. Näissä ei kauaa aikaa mene ja ovat hauskat. Shamballa-koruja voi tehdä melkein mistä tahansa ja millaisia tahansa. Minun koruni sopivat hyvin merihenkiseen shortsiasuuni, jonka näette myöhemmin.

Voisarvien resepti

Juustoinen sipuli-tomaattikeitto

2kpl keltasipuleita
kolme yksi kyntistä valkosipulia
1l vettä
Tomaatteja
tomaattimurskaa
koskenlaskijaa
mustapippuria
merisuolaa
chiliä
tuoretta basilikaa
ruohosipulia
Öljyä paistamiseen 

Hienonna sipulit pieneksi, myös valkosipuli. Lämmitä paistinpannu ja lisää öljy lämpenemään. Laita  paista sipulit hyvin. 
Kiehauta vesi. Pilko tomaatit joukkoon. Anna kiehua hetkinen, kun tomaatit ovat pehmeitä, laita juusto paloina keittoon ja anna sulaa, survo sen jälkeen keitto tasaiseksi sauvasekoittimella. lisää tomaattimurska. Mausta mieleiseksesi, maistele keittoa välillä ja mausta lisää jos on tarve. Lisää vielä tuoretta basilikaa ja ruohosipulia.  Lisää lopuksi sipulit.
Tarjoile tuoreen leivän kanssa.


Ohje

Itse muokkailin hieman ohjetta. En käyttänyt liimaa vaan ompelin käsin kaikki "liimattavat" kohdat


Ihanaa keinuvaa maanantaita kaikille

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!