sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mekosta peplum-toppi

Muistatteko ruudulliset pitkät mekot joiden kassa puettiin maiharit? Minulla oli liivimallinen itse kuositeltu maksimekko ruskea/valkoinen. Tykkäsin siitä niin paljon ja jalkaan tosiaankin laitoin ne mustat nahkaiset maiharit. Se fiilis ja tunne valtasi meikäläisen kun tämä suuri mekko osui käsiini. Heti keksin mitä siitä täytyy saada mutta suunnitelmat menivätkin ihan uusiksi kun tarkastelin mekkoa lähemmin.
Huomasin isoja reikiä esimerkiksi yläosan nappilistassa. Näitähän tapahtuu ja useasti. Ei hätää, sain kuitenkin mekosta aivan ihanan suloisen peplum-topin itselleni kesäksi. Löysin vielä äitini lahjoittamaa sinistä pitsiä, jota tietenkin piti ommella suloistuttamaan kokonaisuutta. Menee ainakin minulle täydestä kuin väärä raha.
Kuvissa mukana myös aikaisemmin tehdyt pussukka ja rannekoru. Muokkailin Suuren käsityölehden 3/2014 kaavaa. Olen viime vuonna tehnyt kyseisellä kaavalla itselleni jo yhden topin. Ihan kiva kaava siis.


Ennen

Edestä

Takaa


Mukavaa päivää kaikille

8 kommenttia:

 1. ♥sä oot vaan niin taitava..sanonko sen..kerran..jo.. :)

  VastaaPoista
 2. Oi! Onpas sievä toppi! Muistan kyllä ruutumekot, sellainen tehtiin yläasteella käsityön tunnillakin. Itse tekemäni mekko on kaapissa tallessa, vielä viime kesänä mahtui päällekin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ei ole enää tallella enkä tosin edes mahtuisi siihen :/ Tavallaan kyllä hyväkin asia kun olin silloin todella pieni. En kyllä koskaan ikinä unohda tuota mekkoa ja maihareita.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!