sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kotitossut

Nyt on koko viikko menty pää kolmantena jalkana sinne tänne ja tänään meinaan sulkeutua vain ompelutilaani, vaikka olisi millainen ilma. Miten sitä väsyykin näin. Tällaisena hetkenä sitä haluaa sujauttaa jalkaansa kotitossut ja heittää jalat kattoon. Olla ja röhnöttää, kerätä voimia seuraaviin koitoksiin.

Minulta on pyydetty yhden ruusukkeen ohjetta ja tässä se tulee. Muistutan samalla, että tänään voi vielä lähettää minulle kuvia töistä. Julkaisen niitä kesäkuun aikana kaikkien työt.
Mutta nyt itse aiheeseen eli niihin tossuihin. Pinterestissä on monenmoisia kotitossuja ja pakkohan minun on kehitellä oma versioni. Farkkupaloista tehden. Tällaiset tossut lähti myös valmistujaislahjaksi ystävälle. Olen ennenkin puhunut kierrätyslahjojen puolesta ja olen edelleen samaa mieltä, että kierrätyslahjat ovat loistavia. Kotitossujen ohjeet löytyvät täältä.
1. Leikkaa sopivan kokoiset ympyrät
2. Taita  ympyrä kaksin kerroin
3. Taita uudelleen puoliksi. 
4. Vedä lanka kulmasta läpi
5. Yhdistä näin kappaleet toisiinsa
6. kun olet yhditänyt tarpeeksi kappaleita ompele ne kiinni parilla pistolla
7. näin saat tehtyä helpon ja nopean ruusukkeen jonka voit kiinnittää melkein mihin vain.


Mahtavaa tuunailua

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat!! Laitoitko pohjiin mitään koviketta farkun lisäksi? Kiinnostaisi myös miten kiinnitit varpaiden väliin tulevan 'remmin', koneella vai käsin? Tekis mieli surauttaa samanmoiset <3

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua on pyydetty tekemään tutoriaali noista joten tulossa on sellainen :) Teen kuvallisen niiin selviää paremmin kaikki.

   Poista
 2. Ihanat ruusukkeet,en kyllä osaisi tehdä ohjeillakaan;D

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!