lauantai 2. toukokuuta 2015

Helsinki ja kauluri

Monet sanovat, että Helsinki on betoniviidakkoa, pelkkää taloa vieri vieressä. Ihmiset sullosttu ahtaasti ja tiiviisti toisiinsa. Mutta tuo on se mitä näkee kun liikkuu autolla tai metrolla. Helsinki on täynnä yllätyksiä, upeita maisemia ja paljon värejä. Niin kuin olette nähneet nautin kuvata Helsinkiä hiukan toisesta vinkkelistä ja erittäin herkästi myös postailen tänne kuvia. Miten itse näen Helsingin, niin se on hyvin monipuolinen. Jokaiselle on jotakin ja varsinkin pyörällä pääsee paikkoihin joihin ei pääse autolla. Tämä eilinen reissu jouduttiin tosin tekemään myös kävellen sillä koko matkaa ei päässyt edes pyörällä. Mikä ihana seikkailu ja ompelin itselleni nopean kaulurin, kauluri onkin loistava juttu pyöräillessä näillä ilmoilla ja kauluri on vielä super helppo tehdä, tosin itse ajattelin vielä koristella tuon jotenkin, että olisi enemmän minun juttuni. Ohjeet löytyy täältä.

Näitä kaulureita kannattaa tehdä koko perheelle samalla kertaa kun näihin ei kauaa mene aikaa.

Aika kontrasti, Kierrätyskeskuksen savupiiput ja korkea heinä

Näköalapaikalta näkee hyvin myös Arabiarannan talot

Parasta retkissä ja matkoissa on se kun tullaan kotiin. Pestään hiki pois ja saa olla ja nauttia fiiliksestäMahtavaa viikonloppua

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Saat kivasti näytettyä erilaista Helsinkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko hiukan kun aina näytetään sitä toista puolta vain. Helsinki on todella erikoinen kaupunki ja täältä löytyy mitä tahansa.

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Helsingissä tulee käytyä aika harvoin, matka on sen verran pitkä ettei ihan hupiajelulle tule lähdettyä. Ja kun ei siellä ole juuri sukulaisiakaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsingissä on monta puolta. Valtavasti nähtävää jos on vaan halua lähteä patikoimaan tai pyöräilemään. Näkyy Helsinki silloin ihan erilaiselta.
   Toivottavasti pääsette joskus pidemmäksi aikaa viettämään kaupunkilomaa tänne päin ;)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!