torstai 7. toukokuuta 2015

Festariasu

Festarit, ei pidä unohtaa kesän upeita festareita...sellaiselle reissulle tarvitaan ehdottomasti jotain kivaa päälle. Ja sellaista mikä on helposti toteutettavissa vaikka muutama tunti ennen lähtöä. Myös festari-kassi tarvitaan mutta tässä meneekin enemmän aikaa kuin muutama tunti, mutta viimeistelyn voi tehdä vaikka matkalla festareille. Kyllä vain, tästä tulee mahtava kesä....

Tarvikkeet:
-vanha, iso t-paita
-sakset
-ompelukone

1. Aseta t-paita lattialle ja tasoita hyvin. Leikkaa paita toisesta kainalosta toisee olkapäähän, älä unohda saumanvaroja. Leikkaa myös helma vyötärön kohdalta sekä toinen hiha.
2. Sovita paitaa ja merkkaa miten paljon ompelet paitaa sisälle. Leikkaa ylimääräinen sivuista pois. Ompele päärmeet hihansuuhun sekä kaula-aukkoon, ompele myös sivusaumat.
3. Ompele rypytys lanka irti leikattuun helman yläreunaan. Rypytä sopivan kokoiseksi ja ompele helma kiinni paitaan. Valmis.
Festari-kassiin tarvitset kalastajalankaa kaksinkertaisena sekä virkkuukoukun. Jos haluaa niin voi tehdä koristeita loppu langasta ja puuhelmistä. Kassi tulee niin isoksi kuin sen vain tahtoo virkata.Mahtavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!