perjantai 8. toukokuuta 2015

Feispöökki

Tuonne facebookin VillaNannan sivuille olen välillä postaillut joitain super helppoja tuunauksia sun muita ideoita ajatellen, etten niitä tänne postaa mutta mielipiteet nähtävästi aina hiukan muuttuu ja ainakin tämän helpon muokkauksen laitan tänne, ihan siitäkin syystä, että vihdoinkin tämä mekko päälläni oli.
Tänään vietettiin päiväkodissa äitienpäivää ja aamulla äidit kestittiin aamupalalla. Oikeasti minä en yhtään tykkää näistä reissuista mutta lapsen takia oli pakko vääntää naama virneelle ja tallustella ihmettelemään naislaumaa. Päälleni laitoin totta kai farkkumekon jonka olin löytänyt kierrätyksestä. Miun mielestäni se oli hieman tylsähkö, joten ompelin helmaan ja hihansuihin puuvillapitsiä. Näin se toimii ainakin minulla paljon paremmin mitä ilman pitsiä. Kaikenlaista muutakin olisi voinut laittaa mutta tämä riittää.


Joko taas tuhat ja sata kuvaa tuosta akasta?

Onko tää ihan normaalii??Praise the Lord

Mahtavaa viikonloppua

10 kommenttia:

 1. On se vaan kummaa miten muutama pätkä pitsiä muuttaa vaatteen ihan erilaiseksi. Hyvä muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin niin paljon tuohon mekkoon kun löysin sen mutta se oli aika plääh mutta en halunnut kuitenkaan mitään riikinkukkoa siitä tehdä joten olen tyytyväinen tähän.

   Poista
 2. Pitsin kanssa mielestäni paljon parempi.
  Kiitos vierailustasi ja kommentin jättämisestä blogissani. Ilahdutti!

  VastaaPoista
 3. Tosissaan iso muutos pienellä jutulla!Pirtsakka mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, aina ei tarvitse rikkoa koko asua vaan riittää jokin pienen pieni muutos :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!