sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Farkku on mun juttu

Farkku vääntyy moneen muontoon ja siitä saa tehtyä hyvää ja kestävää. Siksi farkku onkin yksi lempilapsistani. Aina kun haen inspistä johonkin omaan työhöni löydän itseni ihailemasta farkkumaasta. Tästä materiaalista saa niin verhoilut kuin korutkin, kaikki toimii loistavasti tai ainakin minusta. Farkku ei ole koskaan ruma vaan aina upea ja kaunis. Parhaimmillaan farkku on yhdistettynä nahkaan, pitsiin tai romanttiseen kukkaseen. Tästä hypätäänkin ihan aiheeseen, nimittäin farkkuun hah. Ei vaisinkaan vaan yhdistän kolme lemppariani: farkun, jumpsuitin sekä tuunauksen. Eli ei muuta kuin miehen kaapille tonkimaan.

Tein siis mieheni farkuista kombinzon, jumpsuitin, playsuitin, ropperin, haalarin, shortsihaalarin...miksi nyt tahdot sitä rakastasi kutsua. Nimittäin nimiä löytyy sitten enemmän kuin laki sallii tälle kaverille. Haalari on tehty niin, että olen leikannut lahkeet ja tehnyt niistä yläosan. Yläosan voi kaavoittaa joko itse tai sitten käyttää hyödykseen kaavoja. Kaavoja löytyy lähes mistä tahansa kaavalehdestä jossa on juhla- tai morsiuspuku kaavoja.


Aivan ihanaa sunnuntaita

18 kommenttia:

 1. Oispa ollu kiva nähdä vaate päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan jos kesällä saisin tytön päällä kuvattua. Vaikka itselleni nuo tein niin ne ovat minun makuun hiukan liian naftit kun tuo farkku ei jousta yhtään.

   Poista
 2. Oi miten ihana! Saisiko nähdä kuvia päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuolla ylhäällä jo vastailinkin, että haalari on minulle hiukan liian nafti. Tai minun mielestäni on kun kangas ei yhtään jousta. Jos tytön kanssa saataisiin muutama kuva aikaiseksi tänä kesänä.

   Poista
 3. Ihana. Farkku on aivan upeaa materiaalia ja mitä kuluneempää, sitä ihanampaa.
  Heleää Helluntaita Sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kulunut farkku on ihan lemppari. Parasta on tehdä joustamattomasta mutta kun on niin mukavuudenhaluinen niin nykyään haluaa joustavia materiaaleja. Voi syödäkkin hiukan enemmän kun kangas antaa periksi :)

   Poista
 4. Heja Sverige värit tällä kertaa :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ou nou, mulla on selvästi joku identiteetti kriisi :)

   Poista
 5. Mahtava asu! Farkku on vaan niin ihanaa, minäkin tykkään sitä ommella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan täydellinen ja kun farkku on vielä helppo yhdistellä mihin tahansa.

   Poista
 6. Farkku on kyllä niin loistava materiaali, vanhetessaan paranee, kuten nahkakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta....Kulumat vain tehostaa ja kertoo tarinaa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!