keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Vanhoista farkkuleggareista

Vaikka flunssa kaatoi minut sänkyyn niin elän edelleen toivossa, että kesä tulee. Odotan aurinkoa ja helteitä, fillarointia Vantaanjokea pitkin ristiin rastiin. Kukkien tuoksu, joka juovuttaa pään. Lasten iloiset naurut rannoilla. Nauttia kesäruokaa parvekkeella, istua iltaa kavereiden kanssa siemaillen viiniä. Olla vapaa, vapaa kuin lintu.
Kesällä voi myös pukeutua miten tahtoo, pyöräillessä ei ole niin väliä mitä päällä on kunhan on jotain ja on hyvä ajaa. Minulla useasti aina piksut jalassa, että saa hypätä milloin vaan veteen vilvoittelemaan kun siltä tuntuu. Keäsllä kuivuu vaatteet niin nopeasti, että ei ole väliä vaikka niin tekisi. Hetken päästä saa jo laitettua vaatteet päälle.

Tätä ajatellen tein mekon vanhoista super joustavista farkkuleggareista, jotka olivat siinä kunnossa, että niitä oli turha alkaa korjailla. Farkkujen lisäksi tarvitaan pala kangasta. Kankaan leveys kannattaa katsoa sen mukaan miltä se näyttää. Minulla on noin 2m leveyttä. Summissa leikkelin. Farkkuosaan löytyy korseletteja ainakin lähes kaikista niistä kaavalehdistä joista on juhlapukunumero ilmestynyt tai morsiuspuku numerot. Aina jossakin niistä löytyy korsettiyläosainen puku. Siitä nappaa kaavan.

Oikein mukavaa päivää kaikille

6 kommenttia:

 1. ♥ihana mekko! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 2. Kivasti suuniteltu tämä mekko. Mukava että jaksat ajatella kuvaan koko asukokonaisuuden, se antaa paremman mielikuvan tyylistä ja ajatuksesta vaatteen takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos totta puhutaan niin nappaan vain ensimmäiset, en niin paljoa mieti.

   Poista
 3. Mahtava homma ja jätettä maailmassa vähemmän.Kyllä tuosta tuli rohki fiini.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!