keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Toppi ja virkattu kassi


Vesi on mun elementti, niin hyvässä kuin pahassa. Se rauhoittaa mutta samalla olen sisältä kuin kuohuava meri. Mikään ei ole niin ihana tuoksu kuin meren tuoksu. Mutta mikään ei myöskään vedä vertoja joen arvaamattomuudelle. Järvi on yleensä säyseä mutta sekin on minulle hyvin rakas. Se silittelee ja hyväilee. Mutta joki ja järvi ei ole sama kuin meri, sen tuoksu juovuttaa pään. Sen tyrskyt ja kuohut saa varoivaiseksi. Sen petollisuus on huumaavaa. Veden ihanaan tanssiin on niin helppo antautua. 


Ehkä mennään kuitenkin asiaan, vaikka sivuammekin vettä tässä nimittäin ihana kesätoppi niin ihanasta trikoosta ja pääsette näkemään samanlaisen topin päälläni kun klikkaat tästä. Kiva kassi on virkattu kuteesta. Tällainen onkin kiva tehdä vanhoista trikoopaidoista ja topeista jotka ovat jo huonossa kunnossa eikä niitä enää voi muutoin uudelleen käyttää. Leikkaa kuteeksi ja virkkaa kassi. Lopusta kuteesta voi tehdä vaikka shambala-korun. Tästä tulee kyllä niin ihana kesä.

Mukavaa päivää

8 kommenttia:

 1. Asun nyt järven rannalla, mutta kaipaan koko ajan merta, jonka äärellä olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni. Mökkireissut ovat nykyään tärkeitä ja niin ihania. Merivesi hoitaa ihoa ja suolainen, kostea ilma hoitaa keuhkoja. Meri on vaan jotain ihan muuta. <3 Ihana toppi ja kiva kassi muuten. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva:) Meri on minullekin tärkeä;suuriman osan elämääni olen asunut sellaisen äärellä;meret on kyllä välillä vaihtunut;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen asustellut jokien äärellä mutta meri on silti se joka vetää puoleensa.

   Poista
 3. Oi kun ihana kangas topissa! Tässähän pääsee jo kunnon kesäfiiliksiin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko jotain on kehitellä kun katsoo ulos niin kesä tuntuu niin kaukaiselta...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!