maanantai 27. huhtikuuta 2015

Roskasta vaatteeksi

Olen useasti tainnut mainita, että säästäisin ihan kaiken jos vain olisi mahdollista. Minun on pakko tämän vuoksi koittaa saada tehtyä roskat nopeasti pois jos huomaan, että sitä löytyy. Tämä toppi on tehty t-paidan palasta sekä kahdesta erilaisesta sifongin palasta. Nyt kyseiseiset materiaalit on kokonaan käytetty. Mitään muuta ei ole laitettu odottamaan tyynyjen täyttöä kuin leikkuusta jääneet jätteet. Toppia voi käyttää lähes minkä alaosan kanssa tahansa. Minulla kuvassa on kunnon leveälahkeiset farkut. Minun ihan lempparini.
Toppi on todella helppo tehdä. Mittaa rinnanymärys, poista siitä noin 5cm. Kappale ommellaan kaksinkertaisena, joten pituus saa olla reilusti. Omassani on koko miesten L koon paidan pituus. Ommellaan sivut, koristeet eteen jos halutaan ja helma vinosti leikaten (omat palat olivat valmiiksi tuollaiset) rypytys ka helmaan kiinnitys. Helman voi huolitella tai jättää sellaiseksi. Tämän topin näen Kazimierzissa.

Nyt kun meillä on parvekekausi jo kovassa käynnissä niin en taaskaan voi käsittää miten ihmeessä me päsrjätään talvi sisätiloissa. Vaikka on vilpoista niin vaatetta niskaan ja partsille. Ruoka näyttää aivan toiselle ja maistuu myös. Tilaakin on enemmän, tai siltä se tuntuu. Pojat nauttivat todella makoilusta partsilla.


Mukavaa päivää

12 kommenttia:

 1. Taas kerran vau ja nam! Tänä kesänä kuulemma muotia paljaat olkapäät, oot edelläkävijä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njaa, en seuraa muotia ollenkaan :) Teen mitä mieleen juolahtaa vain...

   Poista
 2. Kiva asu :) Ja voi mitkä herkut, nam!

  VastaaPoista
 3. ♥oot aika uskomaton! siis positiivisesti!♥

  VastaaPoista
 4. Makea toppi ja ihanat herkut, vai oliko ne herkut makeita ja toppi ihana ;). Kesällä meilläkin olohuone kasvaa ulos, kesäkeittiössä syödään ruuat ja ulkona istuksitaan paljon. Kesäkeittiön lämpölamput tuo kivasti lisää aikaa syksyn viileillä keleillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on lämpölamputkin. Mä niin haluaisin semmoiset meidän partsille...saisi nauttia syksystäkin partsilla :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!