lauantai 18. huhtikuuta 2015

Paita ja tilkku

Välillä minulle käy niin, että teen huteja. Malli näyttää ihanalle ja kaavakin näyttäisi toimivan mutta se ei toimi minun päälläni. Näin kävi viime keväänä kun ompelin itselleni housut ja paidan. Housuista olenkin jo tehnyt shortsit mutta paita on nyt vuorossa. Tuunatusta söpöstä kesämekosta jäi kangasta sen verran, että sain juuri ja juuri käytettyä sen lopun tähän tuunaukseen. Ja huh miten sainkin taas tähän noita klikkauksia.
Paidasta lyhensin hihat ja katkaisin helman. Tilkusta leikkasin shortsit (mikä tahansa shortsimalli kelpaa) ja kiinnitin ne toisiinsa. Kaula-aukko on niin väljä, että saan ujutettua itseni näppärästi jumpsuitin sisään. Jatkan myös fiiliskuvien postailua ja tämän asun kanssa ei tarvitse paljoa miettiä, että millaiset fiilikset tulee. Pääsin vihdoin käymään Fallkullan kotieläintilalla josta olen vain kuullut puhuttavan paljon koulussakin. Tämän työssäoppimisjakson aikana pääsin kokemaan tämänkin. Mahtavaa, tänne mennään omien tenavienkin kanssa. Joten nautitaan tunnelmasta.

Oikein ihanaa ja nautinnollista lauantaita

6 kommenttia:

 1. Kesäisen pirtsakalta näyttää, kiva kokonaisuus! Fallkulla on ihana paikka, siellä käytiin paljon lasten ollessa pieniä, terkuin Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva paikka. Ollaan paljon käyty Haltialassa, joka taas on ihan erilainen paikka kuin Fallkulla.

   Poista
 2. Kesäisen vilpoisa ja kaunis asu! Ihania pieniä eläinystäviä <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi kesä jo tullak un on niin kivoja vaatteita kesäksi...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!