sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mitä yhteistä on pyöräretkellä ja tyynyliinalla?

Eilen olikin aivan mielettömän ihana päivä. Aurinko paistoi ja oli ihanan lämmin ilma. Aurinko näkyy vieläkin kasvoissani, taisin vähän polttaa itseäni. Oli todella ihanaa ottaa pyörä naftaliinista ja polkaista veden äärelle. Tarkoitushan oli jälleen lähteä Vantaanjokea pitkin mutta lähdinkin seikkailemaan ihan muualle. Läysimme itsemme lopulta Pikku-Huopalahdesta ja takasinpäin kun poljettiin niin Keskuspuistossa tapasimme todellisen vanhanajan rantaleijonan nautiskelemassa auringosta.
Tuo rantaleijona sai minut ompelemaan tyynylliinasta bikinitopin kuumiin kesäpäiviin. Itse toki joudun piiloittamaan valtavan vatsaröllykän korkeavyötäröisiin shortseihin tai pitkään hameeseen. Toppi toimii melkein minkä vaatteen kanssa tahansa. Tai sitten kehystän topin ja laitan seinälle killumaan ja unelmoin aijasta jolloin tuollaista voisi tai on voinut käyttää.


Nautinnollista sunnuntaita

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kesäinen asu! Lämmintä kesää odotellessa. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu täynnä menneen ajan henkeä ja romantiikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole millään tavoin romanttinen mutta kelpaa kyllä mulle tämä asu :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat,ja leskenlehtiä:) Ja kuvia tutusta paikasta;minä asuin ennen tänne muuttoa Pikku Huopalahdessa,ja vieläkin hieman kaipaan aluetta,jopa niin että kuva siitä on tietokoneen näytön taustakuvana;D Suloinen asu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku Huopalahti on kyllä valtavan sööttiä aluetta, että tässä hiukan suunniteltiin, että sieltä voisi löytyä meille koti. Mutta katsotaan.
   Täällä missä nyt asutaan on niin kiva asua.

   Poista
 4. Hei olisiko mahdollista saada tarkemmat ohjeet topintekoa varten? :) tosi söpöt! T. Pikkisläilänen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Burda 7/2009 löytyy bikinien kaava on oikeastaan samanlainen kuin minun. Tekee vain isomman koon jos ompelee topin joustamattomasta kankaasta kuten minä. Sitten vain laittaa pitsejä sinne tänne tai muita koristeita. Pistää todellisen luovuushatun päähänsä ja tekee vaikka kunnon samba-bilehiletopin :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!