maanantai 13. huhtikuuta 2015

Farkkupaita ja mekko

Kommenteissa ollaan monesti pyydetty, että kuvaisin tuotoksiani päälläni ja aina vastaan samoin, että tykkään kun vaate on liikkeessä, eli käytössä. Jäykät kuvat käännyttynä sinne ja tänne ei oikein miellytä meikäläistä. Liian jäykkää. Vaikka tokihan niitä minulla täällä onkin, siis jäykkiskuvia ja muutama peilikuvakin löytyy mutta ne ei vaan ole kivoja. 
Nyt kuitenkin kuvasin tämän uuden tekeleeni päälläni kun tunika oli koko päivän muutoinkin päälläni niin oli helppo kuvatakkin se. Farkkupaita tuunattiin ekan kerran viime vuonna mutta jäi siitäkin huolimatta käyttämättä mekon löysin ilmaispisteeltä ja se oli kummallisen mallinen päällä joten nappasin mekon helman käyttöön (yläosasta on tulossa myös jotakin kivaa) farkkupaidasta leikkasin helmaa lyhyemmäksi. Nämä kaksi osaa ompelin yhteen, taakse tein vielä pienen vastalaskoksen ja nauha kiinni ja valmis. Helmassa on niin korkea halkio, että mekko tarvitsee alleen jotakin tai sitten lisään kappaleen siihen. En vielä osaa sanoa.Mukavaa alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

 1. Pirteä mekko, kuvat ja nainen! :) näitä sinun mekkotuunauksia on tullut nyt katseltua niin paljon että pakko lähteä penkomaan löytyiskö itellä tuunausmatskua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Laitas linkkiä sitten kun ihanuus on valmis ;)

   Poista
 2. Jälleen kerran näyttää kivalta!!!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Niin sen vähän ajattelin, että olisi monikäyttöinen :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!