torstai 23. huhtikuuta 2015

Ellun kana ja sen toppihamesysteemi

Mikään ei ole niin ihanaa kesällä kuin aurinko, lämpö, polkypyörä, herkku ruoka ja saa olla kuin Ellun kana, tekemättä yhtään mitään ja ei sitäkään. Mutta päästäkseen siihen olotilaan tarvitaan hetkisen puuhastelua kuten rikkinäisen hameen metsästys sekä vanhan viime vuonna ommellun topin kaivuu. Ensin leikataan topin helma irti ja sitten hameen kimppuun. Hameessa oli etukappaleessa aika ylhäällä iso reikä. Ei autanut kuin leikata hame kaarevasti edestä hyvin lyhyeksi ja takaa tietenkin pitkäksi. Loppu kankaasta sai frillan helmaan ja sen jälkeen hame osa kiinni toppiin. Nyt ei tarvita kuin leggarit jalkaan, tunika päälle ja partsille makoilemaan ja olemaan kuin Ellun kana. Syödään hiukan paistettuja nuudeleita ja rouskutellaan sipsiä ja suklaata. Heihei, menen nyt!Ruokana jatkuu mitä kaapista löytyy projekti. Paistetuissa nuudeleissa oli mukana pakastimen kätköjen löydöt: Wokkivihanneksia ja katkarapuja. Pähkinöitä on aina kaapissa jos jonkinmoisia.Kaapit ovat myös pullollaan kaikenlaista karkkia. Tosin, meillä on nykyisin rokeriton viikko ja viikonloppuna vain saa herkkujakin napostella. Toimii ja kroppa kiittää kuten ihokin.
Yrtit täytyy vielä kujettaa sisätiloihin yöksi mutta muutoin saavat paistatella auringossa.

Ihanaa päivää

10 kommenttia:

 1. Siitä tuli hauska mekko :) Voihan kesä, tule jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa se...nyt on kyllä niin kova kesä odotus käynnissä...

   Poista
 2. Hauska mekko taas kerran, ja kauniita kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Pirteä mekko ja miten herkullisen näköistä ruokaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Ulkona ruoka näyttää ja maistuu ihan erille mitä sisällä...mielestäni ainakin ja sitä säestää lintujen kutsulaulut.

   Poista
 4. En ole vielä montaa juttua blogistasi ehtinyt lukea, mutta sen olen jo ehtinyt huomata, että tykkään noista tuunausjutuistasi. Tämäkin juttu:) Ja tuolla oli vielä yhdessä yrttikuvassa kivoja kangaskukkiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulee tehtyä kyllä kaikki päähänpistot mitä vaan sinne tulee. Joskus kyllä voisi jotkin ideat jättää tekemättä mutta kokeiltava on...ei mahda mitään...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!