maanantai 23. maaliskuuta 2015

Siivousta, kirppistelyä ja tuunausta

Siitä oli viikonloppuni tehty. Siivoilin kaappejani ja surutta laitoin isot määrät säkkeihin, jotka lähtee seuraavaksi Hopeen jakoon. Suosittelen kaikille paikkaa jos haluaa lahjoittaa mutta ei tiedä minne. Hopeen on turvallista viedä ja lahjoittaa sillä ne jaetaan tarvitseville. Niitä ei siis myydä mihinkään. Voi myös antaa rahalahjoituksia jotka menevät perheiden eri tarpeisiin, esimerkiksi maksetaan jokin lapsen harrastus.
Löysin kaapistani myös paljon sellaista ihanaa vaatetta jotka jotenkin eivät vain toimi minun päälläni vaikka niistä kovasti tykkään. Nämä vaatteet muokkautuvat nyt vähän muuksi. Minulla on todella vahva shortsi kausi nyt ja teen shortseja liukuhihnalta. Tämähän alkoi jo viime kesänä kun tehtailin kaikkia ihania minishortseja tilkuista. Tein viime keväänä aivan ihanasta kankaasta itselleni farkut jotka eivät sitten ihan toimineet päälläni. Päätin siis vain lyhentää ne ja hiukan fiksata muutoinkin. Sitä muuta fiksausta ei tosin nää mutta ei haittaa.
Kuvassa mukana on ilmaispisteeltä löydetyt kauluspaita, puuvillaneule sekä vyö. Kengät onkin löytyneet omasta kaapista. Välillä käy niin ilmaispisteen vaatteiden kanssa, että en muokkaa niitä ollekaan vaan otan ne käyttöön ihan noin. Tarkoitus on kuitenkin, että otan ilmaispisteeltä sellaista mikä ei kelpaa enää kenellekkään ja muokkaan siitä meille vaatetta. Mutta välillä käy näin ja ei haittaa. Tai tällä reissulla kävi aika montakin tällaista, että otan sellaisenaan käyttöön.


Farkkujen lahkeista tietenkin saa tehtyä vielä asioita. Toisesta lahkeesta tein pikkuisen laukun. Kiinnitykseen käytin valmisvaatteiden riputuskoukkuja (satiininauhan pätkiä) ja kirpparilta löytynyt nappi.Hyvää alkanutta viikkoa

8 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!