sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Sateinen päivä

Eilen oli kyllä niin harmaa ja päivä, että se hiukan häiritsi omaa fiilistä. Tarvitsin todella piristäviä ruiskeita päivän mittaan enemmänkin. Laitoinkin feissariin kuvan päivän asustani. Koska eilen oli kamala keli niin halusin piristää itseäni niin, että lähdin Espoon Kierrätyskeskukseen penkojaisiin. Siellä oli laatikko kaupalla tekstiilejä ilmaiseksi jaossa ja todellakin nyt on pitkäksi aikaa tekemistä. Tämä kesä tulee olemaan jumpsuittien ja mekkojen aikaa. Ihania löytöjä todella paljon. Mutta koska tila alkaa loppua niin näillä on pärjättävä nyt seuraavat kuukaudet. Varmasti joitain töitäni tulee jakoon tänne myöskin. Näin olen ainakin suunnitellut.

Päivän asussani korostuu minulle niin omintakeinen juttu, värit sekaisin miten sattuu. Tosin koska aamulla oli keli hiukan toinen kuin silloin kun päästiin ovesta ulos niin jouduin hiukan muuttamaan asuani. Asu koostui ilmaispisteen vaatteista, ostetuista vaatteista sekä itse tehdyistä vaatteista.
Sateisella säällä oli todella ihana tehdä sisällä asioita, lukea esseetä varten, leikkiä koirien kanssa, katsoa leffaa, käydä läpi löytönsä, syödä tavallista kotiruokaa yhdessä... Olla vain ja nauttia.

Minulta on paljon pyydetty kunnollisia asukuvia tuunatuista vaatteista ja niitä on kyllä tulossa ihan varmasti kun kelit lämpenee, nyt on asuntokin jotenkin niin pimeä, että tasokuvienkin ottaminen on haasteellista. Mutta kyllä kuvia tulee vielä.

Ostetut: Farkut, neule
Ilmaispisteeltä: Kengät, musta paita
Itse tehty: Huivi (ohje tulossa vielä)


Ilmaispisteeltä löytynyt takki ja huivi vaihtui itse neulottuun pipoonNautinnollista sunnuntaita

4 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia ja voi mikä suloinen nöpönenä viimeisessä kuvassa. :) Tuli nälkäkin kuvia katsellessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpöllä oli vastalause kun koitin pedata sänkyä...

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!