keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Rikkinäiset vaatteet

No nih, takatalvi iski vasten kasvoja. Olihan tähän jo varauduttu henkisesti mutta kyllä harmittaa. Valkoinen tavara leijailee hiljaa alas maahan ja nauraa minulle hörönaurua. Ei kivaa ollenkaan. Mutta en meinaa luovuttaa siltikään vaan kesähepeneitä meinaan tehdä minkä ehdin. Tuleva kesä on TheKesä. Näin olen sen päättänyt, oli tuo luontoäiti mitä mieltä tahansa. Minä taistelen ja avaan kohta parveke kauden!


Eilen työstin kahta rikkanäistä vaatetta. T-paita ja lasten mekko. Paidassa oli reikä etumuksessa ja lapsen mekko taas repeytynyt yläosastaan. Sellaisillekkin minulla on käyttöä. En ainakin suostu heti luovuttamaan ja leikkelemään niitä kuteiksi. Tähän tarvitaan vain t-paita ja mekko.


*Leikkaa ensin t-paidasta osa helmaa pois ja myös mekosta helma. Leikkaa mekosta yli jääneestä materiaalista iso sydän. 
* Ompele sydän t-paidan etukappaleen nurjalle puolelle, leikkaa kapeita suiroja jotka ompelet kiinni alla olevaan kappaleeseen. Näin suirot eivät venahda rumaksi.
* Ompele mekon helma t-paidan helmaan.
* Leikkaa t-paidan hihoihin kapeat suirot jotka punot nätiksi.
* Leikkaa kaula-aukko isommaksiVaikka olenkin jo aikuinen nainen niin olen sydämeltäni pieni tyttönen ja siksi tämä asu sopii minulle hyvin. Saparot päähän, aurinkolasit, polkupyörä ja Vantaanjoki. Näillä mennään.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille

10 kommenttia:

 1. Tosi hyvä idea ja kaunis toteutus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :)

   Suunniteluvaiheessa en ollut vielä miettinyt tuota reikää.Reikää ei tuossa kuvassa näy mutta oli sen verran iso, että parsinta olisi jättänyt isot jäljet. Tuo sydän tuli matkan varrella kun työstin tuota.

   Poista
 2. Sinä aina keksit tehdä vanhasta uutta. Toivottavasti takatalvi on pian ohitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä. Joskus muhii pitkään mitä tekisin, joskus tietää heti kun tuotteen saa käsiin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!