tiistai 24. maaliskuuta 2015

Kesävaate tehdas on avattu

Nyt sen vasta tajusin, täällä on todellakin kesävaatetehdas avannut ovensa. Vaikka eilen oli hyisevän kylmä päivä niin siitä huolimatta ajattelen vain kesää ja sen ihanaa lämpöä. Yritän tosiaan kaikkeni, ettei tuo kankaiden ostaminen hiipisi päähäni. Onhan tämä tuunaus kyllä ihan valtavan kivaa puuhaa. Muuta ei voi sanoa. Samalla saa vielä tilkkujakin käytettyä hyvin.
Tuunaus säkistäni löysin valkoisen rikkinäisen esiliinan, oli aika helppo päättää mitä siitä teen. Se näytti heti topilta, jossa on pitsi reunus. Pikkuinen kuviointi etumuksessa on leikattu vauvan paidasta ja kiinnitetty toppiin. Romattista boho-tyyliä kesäksi. Olenkin huomannut miten boho on tullut takaisin vahvasti pukeutumiseeni. Toki on paljon muutakin mutta tätä tyyliä tykkään käyttää, aina tykännyt. Toki tällä hetkellä se on todella romanttista (vaikka romanttinen en ole).
Kuvan housut olen tehnyt viime kesänä ja malli on lempimallini, kengät taasen on ostettu Tallinnasta, seuosikki kenkäkaupastani. Kuvaan mahtuu vielä puuvillalangasta tehty käsikoru, jonka tein jokin aika sitten kirjastossa.Nautinnollista päivää kaikille

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!