sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Kesähousuista shortsit

Täytyy sanoa, että olen todella tehokkaasti ommellut ja häärännyt, sillä työpisteellä alkaa näkyä jo lattiaakin. Mahtia. Taidan saada kesäksi tilan kivaksikin jopa. Huomaan, että olen alkanut tehdä kesähepeniä kovaan tahtiin. Ainoa asia mikä tällä hetkellä hiukan painaa on tuo "vuosi ilman uusia vaatteita"-haaste. Kykenen helposti olemaan ostamatta uutta vaatetta mutta kaipaan kyllä kangaskaupan fiilistä, kankaiden hypistelyä, uusien kuosien ihastelua ja tietenkin ostamista. Vaikka hyllyt pursuaa ihania kesäkankaita niin siltikin tällä hetkellä mennään aika matalalentoa tämän asian kanssa. En ole edes kirpputorilta löytänyt mitään kivaa kangasta. Harmittaa hiukan siis. Mutta näillä mennään eikä meinata, periksi en anna.
Ilmaispisteeltä on jälleen tullut muutamia kivoja juttuja mukaan ja joukossa oli aivan ihanat kesäpökät. Tuli oma nuoruus mieleen, sillä äitini joskus ompeli minulle tällaiset pilkulliset lökärit. Mutta koska tuo fiilis tuli minulle niin oli pakko muokata housut hiukan toisiksi. Helposti ja nopeasti saa tuunattua kesähousuista shortsit. Leikkaa sopivan pituiset lahkeet, huolittele reunat ja ompele käänteet. Valmiit. Shortsit voin pukea vaikka vanhan mekon vuorista tehdyn paidan kanssa.

Mukavaa sunnuntaita

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mulla olisi tarkoitus aloitella parveketta tällä viikolla vaikka kelit olisivat mitkä.

   Poista
 2. Juu, kyllä kankaiden hiplaaminen on mukavaa. Hetken kesti, että osasin kiertää kangaskaupat sisään poikkeamatta. Reilu vuosi kuitenin meni ilman ostamatta. Nyt on ehkä pakko ostaa, Yo-juhlat tulossa keväällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kovasti pyrin samaan, varastossa on iso määrä tavaraa ja hyvä tehdä ne pois.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!